Kredi Dosya Masrafları İadesi Nasıl Alınır?

Tüketici hakları bankalara ödenen dosya masrafı gibi bazı ödeme kalemlerinin müşteriden karşılanmasının doğru olmadığı belirterek bu durumu yapılan yazışmalar ve yasalar ile de göstermeye başladı.

          Tüketici hakları bankalara ödenen dosya masrafı gibi bazı ödeme kalemlerinin müşteriden karşılanmasının doğru olmadığı belirterek bu durumu yapılan yazışmalar ve yasalar ile de göstermeye başladı. Bu doğrultu ve yolda dosya masraflarını müşteriler almaya ve bankalar da vermeye başladı.  Eğer Vakıfbank kredi sisteminden yararlanmış kredi almış ve dosya masrafı ödemiş iseniz Dosya masrafı iadesi geri alma işlemleri başladı.

     Yapmanız gereken kredinizi aldığınız şubeye gitmeniz ve dilekçe yazmanız. Sonrasında banka yazışmaları tamamlayarak size dosya masrafınızı geri iade edecektir. Banka kredisi sözleşmenizde dosya masrafı alındığına dair madde bulunup bulunmadığa dikkat edin eğer bu ibare yok ise doya masrafınızı alamazsınız.  Tüm dilekçe ve yazışmalara rağmen banka dosya masrafınızı iade etmez ise bankayı şikâyet etme hakkına sahipsiniz. Bulunduğunuz şikâyetlerin sonuçlarını da E- devlet sistemi üzerinden takip edebilirsiniz. Yeni yıla girmeden başlamadan önce dosya masrafı iadelerini almaya çalışın . Yeni yıl yeni uygulamalar getirebilir.

      Vakıfbank dosya masrafı iadesi geri alma işlemi için bir dilekçe yeterli sizde beklemeden dilekçenizi yazın başvurunuzu yapın ve dosya masrafını geri alan onlarca kişiden bir olun.

Kaynak:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri