Kozağaç madalyaları tapladı

Türkiye İşitme engelliler Spor Federasyonu Büyükler ve Yıldızlar Türkiye Serbest ve Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası Kahramanmaraş’ta 26-27 Ocak tarihlerinde yapıldı.

Türkiye İşitme engelliler Spor Federasyonu Büyükler ve Yıldızlar Türkiye Serbest ve Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası Kahramanmaraş’ta 26-27 Ocak tarihlerinde yapıldı. Meram Kozağaçspor Kulübü şampiyonada 13 sporcu ile mücadele etti ve büyükler ve yıldızlar grekoromende Türkiye şampiyonu olarak birincilik kürsüsüne iki defa çıkma başarısını gösterdi. Serbestte ise yıldızlarda Türkiye üçüncüsü olma başarısını gösterdi. Sporcular 3 birincilik, 5 ikincilik ve 8 üçüncülük madalyası aldı. Kulüp Başkanı Muammer Tunahan, “Turnuvanın en centilmen ve en teknik sporcuları da Meram Kozağaçspor kulübünden seçildi.

Toplam 18 madalya ve üç kupa ile Konya’ya döndük. Şehrimizi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil ettiğimize inanıyoruz.Bu turnuvada alınan başarıda antrenörümüz Halil Karaçor’un özverisi ve uzun soluklu eğitimi, sporcularımızın gayretleri, velilerimizin bize olan güveni, bunun yanında Spor İl Müdürü Ömer Ersöz ve Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ve Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Remzi Ay’ın katkıları büyüktür. Kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz. Ayrıca, Kozağaç Mahallesi Muhtarı İhsan Sözer’de destekleriyle kulübümüzün başarılarına büyük katkı sağlamıştır. Kendisine de teşekkür ediyoruz” dedi.

Meram Kozağaçspor kulübüne mensup sporcuların ferdi dereceleri ise şu şekilde oluştu: Büyükler Grekoromen: Oğuzhan Cemil Şimşek (84 kg. Türkiye Şampiyonu), Cemil Kurbi (60 kg. Türkiye Şampiyonu), Mehmet Uysal (120 kg. Türkiye üçüncüsü), Ahmet Sezer Yamaner (66 kg. Türkiye üçüncüsü) Yıldızlar Grekoromen: Mustafa Lütfullah Kılıç (85 kg. Türkiye Şampiyonu), Batuhan Şimşek (46 kg. Türkiye ikincisi), Mehmet Ali Yiğit (50 kg. Türkiye ikincisi), M.Erkam Yaylalı (58 kg. Türkiye üçüncüsü), Mehmet Çakın (76 kg. Türkiye üçüncüsü), Hasan Çakar(54 Kg. Türkiye üçüncüsü), Zekeriya Fatih Alabaş (69 Kg. Türkiye beşincisi)

Yıldızlar Serbest: Mehmet Ali Yiğit (50 Kg. Türkiye ikincisi), Hasan Çakan (50 kg. Türkiye üçüncüsü), Batuhan Şimşek (46 kg. Türkiye üçüncüsü), Mehmet Çakın (76 Kg. Türkiye ikincisi), Mustafa Lütfullah Kılıç (76 kg. Türkiye üçüncüsü), Zekeriya Fatih Alabaş (69 kg. Türkiye beşincisi) Büyükler Serbest: Cemil Kurbi (60 kg. Türkiye ikincisi) Şampiyonanın en centilmen sporcusu: Mehmet Uysal(Meram Kozağaçspor Kulübü-yenildiği olimpiyat şampiyonunun müsabakadan sonra elini öptü) Şampiyonanın en teknik sporcusu. Cemil Kurbi (Meram Kozağaçspor)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri