Koyuncu’dan Sami Özadam’a 15 araç

Sami Özadam Taşımacılık, Koyuncu Fiat Bayi’den 5 Fiat Egea ve 10 Fiat Doblo araç alarak, filosundaki araç sayısını 46’ya yükseltti.

Koyuncu Fiat Bayii önünde gerçekleştirilen satış törene Sami Özadam Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı Sami Özadam, Koyuncu Fiat Bayi Satış Danışmanı Ömer Özer, Satış Müdürü Emre Çeçen ve bayii çalışanları katıldı. Toplamda 15 aracın satışı gerçekleştiği anahtar teslim töreni, dualarla birlikte pasta keserek kutlandı.

Kamu kuruluşlarına hizmet veren Sami Özadam Taşımacılık yeni araçlarıyla birlikte daha kaliteli hizmet vermeyi amaçladıklarını dile getiren Sami Özadam, “Araç sayısı olarak şu anda 46 araca sahip olduk. Filomuzdaki araçlarımızın çoğunluğunu Fiat marka araçlar oluşturuyor. Araçlarımız genelde kamu kuruluşlarına çalışıyor. İhale yoluyla hizmet işi yapıyoruz. Firma olarak istikrarlı bir şekilde güvenilir ve kaliteli hizmet etmek birinci öncülüğümüz” dedi. 

Fiat markasını tercih etmesinin birçok sebebi olduğunu aktaran Özadam, ”Yakıtta tasarruflu olması, fiyatlarının daha uygun olması ve yedek parça konusunda geniş yelpazesinin bulunması tercih etmemin sebepleri arasında bulunuyor” şeklinde konuştu. Bayi Satış Danışmanı Ömer Özer, Koyuncu Şirketler Grubu Fiat Bayii olarak Sami Özadam Taşımacılık’a daha önceden de araç sattıklarını belirtirken, “Bu firmaya şu anda 15 adet Fiat aracı daha filosuna katmış olduk. Fiat marka araçları Konya’da en çok tercih edilen araçlardır. Kuyuncu Fiat Bayi’de en çok Fiat araç satan firma konumunda. Bu firmadan araçların tercih edilme sebebi,  aracın yedek parçalarının firma üzerinden temin edilmesi, kredi koşullarında 30 bin liraya sıfır faizle 20 ay vade yapmamız tercih sebebi oluyor. Multijet motorların daha dayanıklı ve yakıt tüketimini tasarruflu kullanması da tercih sebebini etkileyen faktörler arasında” açıklamalarında bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri