Koyuncu Fiat’tan ‘kampanyayı kaçırmayın’ çağrısı

Yeni yıla girmeden müşterilerine Aralık ayında önemli avantajlar sunan Fiat, kampanyayı kaçırmak istemeyen hemşehrilerini Koyuncu Fiat Showroom’unda ağırlamaya devam ediyor.

Kampanyada son 3 güne girilirken Koyuncu Fiat yetkilileri vatandaştan bu fırsatı kaçırmamaları ve yeni yıla yeni araçlarla girmeleri çağrısında bulunuyor. Yıl sonuna gelindiği bugünlerde, sıfır otomobil almak isteyen vatandaşlar da, bayilere akın ediyor. Özellikle yeni yılda ÖTV ile birlikte fiyatların artacak olması nedeniyle, vatandaşlar yeni yıla girmeden araç almaya yöneliyor. Bunun yanında Türkiye’nin önde gelen otomobil markaları da, yaptıkları yılsonu kampanyaları ile vatandaşlara destek oluyor. Bunlardan biri de Türkiye’de ve Konya’da önemli bir satış oranına sahip olan Fiat, yeni yıla girmeden yaptığı yılsonu kampanyaları ile göz dolduruyor. Hem ticari hem de binek otomobiller için yapılan Aralık ayı kampanyaları, vatandaşların Fiat’a yönelmesini sağlıyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Koyuncu Fiat Ticari Araç Satış Şefi Selamet Demirhan, Aralık ayı kampanyalarını değerlendirdi. Demirhan Fiat ticari araçlardan Fiorino, Doblo, Ducato ve Fullback’lerde yılın en iddialı kampanyalarının yapıldığını söyledi. Demirhan, “30 bin TL, yüzde sıfır faiz ve 2 yıla varan vade kampanyası ile Fiat Aralık ayı kampanyası vatandaş için çok iyi bir kampanya oldu. Ayrıca bunun yanında, ticari araç alanlara bin 200 TL değerindeki 4 adet kış lastiği de 450 TL. Bu kampanyayı vatandaşlar kaçırmamalı. Artık az bir süre kaldı” şeklinde konuştu.

BİNEKTE DE ÖNEMLİ BİR FIRSAT

Fiat, ticari otomobilin yanında binek otomobillerde de Aralık ayında önemli bir kampanyaya imza attı. Binek otomobillerdeki kampanya ile ilgili bilgi veren Koyuncu Fiat Oto Satış Şefi Murat İçil, “Segmentinde son 3 ayda toplamda 30 bin 195 adetle rakiplerine fark atan Egea Sedanlar; 54 bin TL’den başlayan fiyatlar ve 25 bin TL, 20 ay sıfır faiz seçeneği ile alıcılarını bekliyor. Artık yıl bitiyor. Son 3 gün kaldı. Vatandaşlarımızı bu fırsatı kaçırmamaları konusunda çağrıda bulunuyoruz, tüm binek araçlarımızın yıl sonu kampanyalarından faydalanmaları için hemşehrilerimizi showroomumuza bekliyoruz, Pazar Günleri de hizmet veriyoruz” ifadelerini kullandı. Aralık ayı fırsatını kaçırmak istemeyen vatandaşlar, Koyuncu Fiat Showroom’una akın etmeye devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri