Köylere Hizmet Götürme Birliği’nden Meyve Fidanı Desteği

Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından Yenipınar köyüne elma ve kiraz fidanı desteği verildi.Alınan bilgiye göre, Yenipınar köy girişinde köy tüzel kişiliğine ait araziy...

Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından Yenipınar köyüne elma ve kiraz fidanı desteği verildi.

Alınan bilgiye göre, Yenipınar köy girişinde köy tüzel kişiliğine ait araziye Köylere Hizmet Götürme Birliğince temin edilen 100 adet red chief, 20 adet granny smith ve 20 adet golden çeşidi olmak üzere toplam 140 adet elma fidanı ile 18 adet ziraat 0-900 ve 2 adet stark gold çeşidi toplam 20 adet kiraz fidanı dikildi. Meyve fidanlarının dikim işlemleri İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ramazan Özşahin ve Ziraat Mühendisi Erkan Özer nezaretinde İlçe Özel İdare işçileri tarafından gerçekleştirildi.

Köy Muhtarı Halil Kayıp, yıllardır atıl durumda bulunan köy tüzel kişiliğine ait araziye meyve fidanı dikimine katkıda bulunan Kaymakam Davut Bayraktar’a, İlçe İdare Müdürü Mevlüt Erkul’a, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ramazan Özşahin’e, Ziraat Mühendisi Erkan Özer’e ve İl Genel Meclisi Üyelerine teşekkür etti.(MA-EFE)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri