Kötü gidişatı durduracağız

2-0 mağlup oldukları Bursaspor maçı sonrası açıklamalarda bulunan Atiker Konyasporlu Ali Dere, Bursaspor karşısında hem ilk yarı hem de ikinci yarı skor olarak öne geçebilecek pozisyonlar bulduklarını ancak bunları değerlendiremediklerini belirtirken, pua

2-0 mağlup oldukları Bursaspor maçı sonrası açıklamalarda bulunan Atiker Konyasporlu Ali Dere, Bursaspor karşısında hem ilk yarı hem de ikinci yarı skor olarak öne geçebilecek pozisyonlar bulduklarını ancak bunları değerlendiremediklerini belirtirken, puan alamadıkları için üzgün olduklarını söyledi.

TELAFİ ETMEK İSTİYORDUK

Bu sezon ilk kez Spor Toto Süper Lig'de bir maçta forma giyen Atiker  Ali Dere, Bursaspor maçında iyi mücadele ettiklerini belirterek, "Bizim için ligin kilit maçlarından biriydi. Fenerbahçe karşısında aldığımız yenilgiyi telafi etmek istiyorduk. Bursa her takım için zorlu bir deplasman. Maça iyi başlayamadık. Bursaspor daha etkili göründü. İlk yarının son dakikalarında ve ikinci yarının gole kadar olan bölümünde poizysonlarımız vardı. Bunları değerlendirebilsek skor avantajını ele geçirebilirdik. Ancak yediğimiz golden sonra her şey bir anda tersine döndü. İkinci golünde ardından gelmesi gardımızı düşürdü. O saatten sonra maçı çevirmek adına yapmak istediklerimiz oldu. Ancak başaramadık. Üzgünüz. Önümüzdeki ilk maçta devam eden kötü gidişimizi sonlandırmak için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri