'Kötü gidişata dur diyeceğiz'

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, “Türkiye’deki kötü gidişata gençlerle birlikte dur diyeceğiz” dedi 

Saadet Partisi Selçuklu Gençlik Kolları Erenköy Mahalle Başkanlığı’nın düzenlediği  Playstation turnuvasının ödül töreni yapıldı. 

Saadet Partisi Konya İl Başkanlığında düzenlenen ödül törenine Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, Saadet Partisi YİK ve GİK Üyesi Lütfü Yalman, Saadet Partisi GİK Üyesi Hasan Hüseyin Öz, Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, Saadet Partisi Konya İl Müfettişi Ali Mücevher, Saadet Partisi Eski Konya İl Başkanı Hasan Hüseyin Uyar, Saadet Partisi Konya İl Gençlik Kolları Başkanı Hasan Hüseyin Çalı, Konya Saadet Partisi İlçe Başkanları çok genç ve partili katıldı. 

DİĞER SİYASİ PARTİLER GİBİ DEĞİLİZ

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, gençler ile iletişim halinde olabilmek için bu tür organizasyonları gerçekleştirdiklerini belirtti. Karaduman, “Bizler Saadet Partisi olarak bu tarz programları gerçekleştirirken gençler gelsinler bizlerin yanına nasıl siyaset yaptığımızı neyi dava ettiğimizi görsünler istiyoruz.  Bu programları ve etkinlikleri gerçekleştirirken bir amacımız var. İletişim kurabilmek ve nihayetinde yapacağımız çalışmalarda hem bizlerin kurtuluşuna hem insanlığın kurtuluşuna vesile olacak çalışmalarda mücadeleyi sürdürebilmek. Kardeşlerimiz bu çalışmayı icra ettiler. Sizler de bu yarışmaya katılma münasebetiyle organizeye dâhil oldunuz. Türkiye'deki 120 tane siyasi partiden herhangi bir tanesi değiliz. Diğer siyasi partiler insanları gördükleri zaman şöyle gözlerinde dolar işaretleri falan çıkar ya bazı oyunlarda filmlerde vesaire görürüz bizler bu şekilde değiliz. Biz insanları kardeş olalım birlikte hak ve adalete inşa edebileceğimiz kardeşler edinelim arkadaşlar edinelim ve bu kardeşlerimizle birlikte içerisinde bulunduğumuz topluma karşı sorumluluklarımızı beraber gerçekleştirelim diye çabalıyoruz. Baktığımızda sokakta pazarda kahvehanede kafede bütün insanlarımız bizi kardeş olarak görmesi noktasındayız. Dolayısıyla burada da özellikle bunu ifade etmek isterim çünkü biz bu çalışmalarımızı gerçekleştirirken sadece sizi uyguladığı gibi gündelik politikaları uygulamamız ve gayretimiz söz konusu değildir. Gençlik Çalışmalarımızı sürdürüyoruz, gençler ile hep beraberiz” diye konuştu. 

KONYA’DA BÜYÜK ÇALIŞMALAR YÜRÜTÜLÜYOR

Türkiye’deki kötü gidişatın gençlerle birlikte üstesinden geleceklerini dile getiren Karaduman, sözlerini şöyle tamamladı: “Gençlik kolları çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Sizin gibi çok gayretli kıymetli genç arkadaşlarımızla bir araya gelelim, birlikte etkinlikler yapalım. Organizasyonlar ve programlar gerçekleştirelim ve hep beraber bu toplumda bu kötü gidişatı hep birlikte dur diyerek bu yanlışları ortadan kaldıracak çalışmalar yapalım. Üzerimizdeki tarihi sorumlulukları yerine getirelim. İnancımızın bizlerden istediği, üzerimize yüklediği, bir hakkı yerine getirelim. Ahiretin bir tarlası olan bu dünyayı eğer iyi bir şekilde ekebilirsek bu dünya gelip geçici bir dünya olduğu için bundan sonra ahirette adeta kavuşacak bir duruma hep beraber sahip olalım.  Bunun içinde hamdolsun ki Konya’mızda genç kardeşlerimiz büyük bir gayrette azimle çalışmalarını sürdürüyorlar. İnşallah bu programdan sonra artık bir daha görüşmeyeceğiz bir daha bir araya gelmeyeceğiz telefonlarınızı biz sileceğiz siz de bizim telefonlarımızı silersiniz gibi bir durum söz konusu olmayacak. Arkadaşlarım sizi arayacak çay programlarına davet edecekler, sohbetlere davet edecekler yemek programlarında sizlerle bir araya gelecekler ve bütün bunlarla birlikte biz bu birlikteliğimizi sizlerle inşallah daha da ileriye götürmüş olacağız. Ben bu vesileyle bu programda bulunan Saadet Partimizin bu etkinliğine katılan sadece derece yapan arkadaşlarımızı değil bütün arkadaşlarımızı canı gönülden kutluyorum. İnşallah bundan sonraki hayatlarımızın da inancımıza uygun bir şekilde Cenab-ı Allah’ın rızasına uygun bir şekilde bir hayat sürebilmemizi temenni ediyorum.” 

BU MEMLEKETİN EN TECRÜBELİ PARTİSİYİZ

Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, Türkiye’deki siyasetçilerin yüzde 80’nin Saadet Partisi’nde tecrübe kazandığını dile getirdi. Saydam, “Saadet Partisi olarak bu memleketin en tecrübeli siyasi partisiyiz. 53 yıldır bu ülkede biz siyaset üretiyoruz, siyasetçi üretiyoruz. Erbakan hocamız geçmişte buralarda vazife yapanları 4 fakülte bitirmiş gibidir diye tanımlıyor. Burası bir üniversite hocası gibi bütün eğitimlerden geçmiştir. Ülke siyasetindeki yüzde 80 siyasetçilerin mutlaka buradan geçmişleri vardır. Siyaset burada öğreniliyor. Ülke nasıl yönetilir burada öğreniliyor. Biz tabii ki Saadet Partisi olarak şunu bilin belki size nasıl aksettiriliyor onu bilmiyorum ama zaten biz gizlemeye çalışıyorlar. Çünkü sizlerin de bu milletin de gerçek temsilcileri biziz, bunun böyle bilinmesi gerekiyor

Biz gündelik hayaller peşinde değiliz. Burada bu çalışmaları yaparken bir yerlere gelelim, bir makamımız mevkiimiz olsun bir koltuğumuz olsun, en azından biz de bir yerlerde bir işimiz olsun manasında biz bu çalışmaları yürütmüyoruz. Diğer taraftan yani şu anda eğer mevzumuz makam mevkii elde etmek bir yerlerde bir şey bulmak, bir parayı elde etmek olsaydı bunların yollarını nasıl olduğunu da biliyoruz. Ama asla davamızdan vazgeçmeyiz” ifadelerini kullandı. 

DEĞERLERİMİZ ÜZERİNDEN SİYASET YAPIYORUZ

Oy kaygısında olmadan fikirlerini ve düşüncelerini aktardıklarını belirten Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, şunları söyledi: “Biz şu anda belki iktidarda değiliz iktidar ortağı değiliz ancak bunu elde edememek bu bizim zafiyetimizden kaynaklanmıyor. Bizim kendimize göre bir takım değerlerimiz var. Bir takım doğrularımız var. Bu doğrular üzerine siyaset yapıyoruz. Bunun toplumda karşılık bulmaması tamamen vatandaşımızın takdirinde olan bir şey. Şu ana kadar biz vatandaşımıza herhangi bir şekilde iktidara gelebilmek için koltuğumuzu koruyabilmek için yalan söylemedik, ikiyüzlü davranmadık veya zamana göre menfaatlerimize göre bir takım kendimize göre siyaset üretmedik. Biz haklı kimse hak neyse bunu korumanın derdinde ve onun çalışması içerisinde olduk.  Kesinlikle herhangi bir oy kaygısı üstünden biz bu çalışmaları burada yürütmüyoruz. Belki milli manevi değerlerimize şu andaki mevcut siyasi partiler içerisinde en bağlı olan siyasi parti biziz. Bu ahlaki, milli ve manevi değerlerimize bağlı olmadan da ülkenin ayağa kalkmayacağını buradan ifade ediyoruz. Ahlaki bir takım unsurlar yerine gelirse, inşallah bununla ülkemizin ayağa kalkacağını devamlı söylüyoruz, bunu savunuyoruz. Ahlak ve maneviyat bugün ülkenin en büyük problemi. Çünkü ahlakın olmadığı yerde siz ne ekonomiyi düzeltebilirsiniz ne eğitimi düzeltebilirsiniz ne istihdamı düzeltebilirsiniz. İnşallah hep birlikte ülkemize ayağa kaldıracağız ben tekrardan katılımlarınız için teşekkür ediyorum ve dereceye giren arkadaşlarımızı ayrıca tebrik ediyorum.”

ALİ GÖZEN

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri