KOSKİ’nin altyapı çalışmaları sürüyor

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, Fevzi Çakmak, Lalebahçe, Alparslan ve Hocacihan mahallelerinde ihtiyaç duyulan su ve kanalizasyon yatırımlarına devam ediyor

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, şehrin ihtiyaç duyduğu alt ve üstyapı ihtiyaçlarını karşılamak üzere çalışmalarını sürdürüyor.

Fevzi Çakmak Mahallesi’nde 100 dükkâna hitap edecek 400 milimetre çapında betonarme boru ile kanalizasyon yapım çalışmalarına devam eden Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, Hocacihan Mahallesi’nde de 90 milimetre çapında polietilen boru ile içme suyu şebeke hattı yapım çalışmalarında önemli bir mesafe aldı.

DANA SAĞLIKLI ÇEVRE İÇİN

Alparslan Mahallesi’nde 400 milimetre çapında betonarme boru ile yeni kanalizasyon şebeke hattı yapımı ise sürüyor. Buranın tamamlanmasıyla birlikte atık suların çevreye olan olumsuz etkileri bertaraf edilmiş ve vatandaşların daha sağlıklı bir çevreye kavuşması sağlanmış olacak.

Lalebahçe Mahallesi’nde ise 200 ve 400 milimetre çaplarında betonarme boru ile kanalizasyon şebeke hattı ıslah yapım işini en kısa zamanda tamamlamayı planlayan Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, tüm bu çalışmaları, şehrin altyapı sorunlarını çözmek ve vatandaşların daha sağlıklı bir yaşam ortamına kavuşmalarını sağlamak amacıyla titizlikle yürütüyor.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri