Köseoğlu: Birlik sağlanmalı

Konyaspor eski başkanlarından Mehmet Köseoğlu, Konyaspor’un ilk iki’ye girememesi halinde play-off maçları sonunda Süper lige yükseleceğine inandığını söyledi.

Konyaspor’da, transferin zorunlu olarak sıkıntılı bir dönemde gerçekleştirildiğini belirten eski Başkan Mehmet Köseoğlu, başarı için birliğini sağlanması gerektiğini, Konyaspor’un en büyük eksikliğinin bu olduğunu belirtti.

Köseoğlu, kendisini ziyaret eden TSYD Konya şubesi yöneticilerine yaptığı açıklamada, Bucaspor’un mutlaka takılacağını, ancak Konyaspor’un kendi maçlarını kazanması gerektiğini dile getirdi. Teknik direktör Hüsnü Özkara’nın gönderilmesinin de yanlış olduğunu vurgulayan Köseoğlu, açıklamasını şöyle sürdürdü.
“Konyaspor, sezon başında sıkıntılı bir dönem geçirdi. Transferde bu sırada yapıldı.. Ligin ilk yarısında 37 puan toplayan ve perdeyi ikinci sırada kapatan bir takımda teknik direktör Hüsnü Özkara’nın gönderilmesi yanlış olsa gerek.. Yönetim önce hocaya sahip çıktı, arkasından gönderdiler.   Madem gönderilecekti bu devre arasında yapılmalıydı.. Hiç olmazsa, yeni gelecek hoca bir-iki transfer yaptırabilirdi.. Her şeye rağmen, Konyaspor’un şansı devam ediyor.. Bucaspor mutlaka takılacak. Biz kendi işimize bakmalıyız.  Konyaspor ilk iki arasına giremese bile play-off maçları sonunda mutlaka hedefe ulaşacaktır.. Bunun içinde gerekli destek verilmeli ve birlik sağlanmalıdır..”
 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri