Korkuteli Belediye Başkanı Gökçe, Genç Güreşçilere Kispet Hediye Etti

Antalya Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce, Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde yarışacak sporculara kispet hediye etti. Bu yıl 31 Ağustos’ta gerçekleştirilecek olan Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri için hazırlıklar bütün...

Antalya Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce, Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde yarışacak sporculara kispet hediye etti.

Bu yıl 31 Ağustos’ta gerçekleştirilecek olan Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri için hazırlıklar bütün hızıyla devam ediyor. Kırkpınar güreşlerinden önce bazı güreşçilere kıspet hediye eden Gökce, Korkuteli'nin pehlivan diyarı olduğunu ve defalarca Kırpınar güreşlerine adını altın harflerle yazdırdığını söyledi. İmkanları doğrultusunda güreşçilere sahip çıktıklarını ifade eden Gökce, "Gönül ister ki şartlar uygun olsun ve başpehlivanlarımızı kendi çatımız altına toplayalım ve Korkuteli adına güreşmelerini sağlayalım. Ancak bazen imkanlarımız elvermiyor." diye konuştu.

Kıspet dağıtımı sırasında genç güreşçilere tavsiyelerde bulunan Başkan Gökce şunları söyledi: "Güreş tertip komitesi olarak gençlerimize ata sporumuzu sevdirmek için kısmı bütçemiz ile yardım ediyoruz. Bütün hazırlıklarımızı Korkuteli güreşlerimiz için yapıyoruz. Ağustos ayının son haftasında yapılacak olan Altın Kiraz Yağlı Pehlivan güreşlerimiz kıran kırana geçecek. Şimdiden tüm vatandaşlarımızı muhteşem etkinliklerin yer alacağı güreşlerimize davet ediyorum."

Başkan Gökce ve güreş komitesinden kispetlerini alan genç güreşçiler, başkan Gökce ve komiteye teşekkür etti.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri