Korku Dolu Anlar Kameralara Yansıdı

İzmir'in Karabağlar İlçesinde, 3 katlı binanın çökmesinin ardından yaşanan korku dolu anlar yakında bulunan bir güvenlik kamerasına yansıdı.Olay, Yunus Emre Mahallesi 4025 Sokak'ta dün saat 18.10 sıralarında meydana geldi. Gündüz saatlerinde...

İzmir'in Karabağlar İlçesinde, 3 katlı binanın çökmesinin ardından yaşanan korku dolu anlar yakında bulunan bir güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Yunus Emre Mahallesi 4025 Sokak'ta dün saat 18.10 sıralarında meydana geldi. Gündüz saatlerinde yan tarafındaki arsada hafriyat ve temel açma çalışması yapılan, içinde işyerlerinin bulunduğu 3 katlı bina, kepçenin çalışmasını tamamlayıp arsadan çıkmasının hemen ardından büyük bir gürültüyle çöktü. Çevredekiler, polis ve itfaiye ekiplerine durumu bildirdi. Polis çevre güvenliğini sağlarken, itfaiye ve AFAD'a (Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı) bağlı ekipler özel eğitimli köpeklerle enkazda arama kurtarma çalışması yaptı, binada kimsenin bulunmadığı belirlendi.

Olay yeri yakınındaki bir işyeri güvenlik kamerasının yaşanan korku dolu anları kaydettiği ortaya çıktı. Arsanın çevresinde bulunanların çevreye kaçışmasının hemen ardından büyük bir toz bulutunun etrafı kaplaması ve koşuşturma görüntülere yansıdı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri