Korkmaz Ailesinden Destek Verenlere Teşekkür

Eskişehir'deki Gezi olaylarında yaralandıktan sonra tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz'ın Kayseri'de görülen duruşmasının çıkışında Korkmaz ailesi kendilerine destek veren gruba teşekkür etti. Sabah saatlerinde...

Eskişehir'deki Gezi olaylarında yaralandıktan sonra tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz'ın Kayseri'de görülen duruşmasının çıkışında Korkmaz ailesi kendilerine destek veren gruba teşekkür etti.

Sabah saatlerinde gelerek adliye önünde Ali İsmail Korkmaz’ın ailesine destek amaçlı bekleyen grubu; anne Emel Korkmaz ile baba Şahap Korkmaz unutmadı. Duruşma bittikten sonra grubun yanına giden anne Emel Korkmaz, onlara hitaben konuşma yaptı. Emel Korkmaz, “Katiller ve onları savunanlar tek tek birbirlerini ele verdi. İnşallah en iyi şekilde ve ağır şekilde ceza alacaklar. Ceza almaları bizim için bir şey değiştirmeyecek. Ama en azından polis şiddeti sonucunda herhangi bir çocuğumuz artık hayatını kaybetmemesi adına önemlidir. Bunu istiyor ve diliyoruz.” dedi.

Baba Şahap Korkmaz da, destek oldukları için gruba teşekkür ederek, “Bizi sahiplendiğiniz için sizinle gurur duyuyorum. Katiller ve onları savunanlar yalan söyledi. Talepleri kabul edilmedi. Çünkü yalan savunma yapıyor ve yalan ifade veriyorlardı. İnşallah dava sonuçlanacak ve ceza alacaklar. Biz hukuku mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz.” diye konuştu.

Ailenin açıklamasının ardından şehre gelen grup otobüsle ayrıldı. Korkmaz ailesi de açıklamanın ardından Kayseri’den ayrıldı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri