Körfez’de puan avı

Konyaspor, bugün saat 14.30’de İsmetpaşa stadında Kocaelispor ile karşı karşıya gelecek. Kartal’da cezalı olan Da Silva ve Görkem yok. Karşılaşmayı Antalya’dan Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek
Konyaspor Kocaeli dönemecinde. Bank asaya 1. ligde, ilk yarıda gerçekleştirilen başarılı çıkışın ardından ikinci yarıda beklenmedik bir performans göstererek inişe geçen Kartallar, bugün Kocaelispor’u yenerek yeni bir çıkış yakalamayı amaçlıyor. Kocaeli İsmet Paşa stadında yapılacak maç saat 14.30’da başlayacak ve Antalya Bölgesi hakemi Mustafa Öğretmenoğlu düdük çalacak. Öğretmenoğlu'nun yardımcılıklarını Ayhan Akgöz ve Hakan Eygü yaparken, maçın dördüncü hakemi Emre Altun. Lige 28. haftadan itibaren 3. teknik adamla devam edecek olan Konyaspor’da, Kocaelispor maçının hazırlıkları Cuma günü gerçekleştirilen taktik antrenmanıyla devam etti. Kartallar, dün sabah kahvaltısından sonra Kocaeli’ne giderek Baltürk otelde kampa girdiler.
KADRODA 21 FUTBOLCU YER ALDI
Lige 28. haftadan itibaren 3. teknik adamla devam edecek olan Konyaspor’da, Kocaelispor maçının hazırlıkları Cuma günü gerçekleştirilen taktik antrenmanıyla devam etti. Kartallar, dün sabah kahvaltısından sonra Kocaeli’ne giderek Baltürk otelde kampa girdiler. 21 futbolcudan oluşan kafilede şu oyuncular yer aldı. Haluk Tanrıseven, Eray Birniçan, Ömer Hacısalihoğlu, Ufukhan Bayraktar, Mehmet Ayaz, Ramazan Kahya, Branimir Poljac, Eser Yağmur, Erdal Kılıçaslan, Dursun Karatay, Uğur Yanıkdemir, Tayfun Türkmen, Umut Kekilli, Ali Dere, Zafer Demir, Yusuf Kurtuluş, Abdulvahit Karacabey, Volkan Koçaloğlu, Ferdi Başoda, Mehmet Şen, Muhammed Yürükuslu. Dün akşam saatlerinde Kocaelispor Sefa Sirmen tesislerinde ter atan Kartallar daha sonra maç saatini beklemeye başladılar.
YEŞİL-BEYAZLILARDA 5 EKSİK VAR
Yeşil-beyazlı takımda Serhat, Koray ve Uğur Akdemir sakatlıkları nedeniyle, Görkem ve Da Silva ise katre cezası nedeniyle bugünkü maçta forma giyemeyecek. Cezasını tamamlayan Tayfun muhtemel ilk 11’de görev yapacak. Kalede ise Haluk yer alacak. Ligde son sırada yer alan ve kurtulması için mucizeler gereken Kocaelispor’u yenmeleri halinde futbolculara ekstra prim verilecek. Konyaspor, bugünkü maçta muhtemelen şu 11 ile mücadele edecek: Haluk- Ömer, Ufukhan, Volkan, Ramazan- Erdal, Zafer Demir, Yusuf, Mehmet Ayaz- Poljac, Tayfun (Eser).
KOCAELİSPOR İLE 6. RANDEVU
Hakem Mustafa Öğretmenoğlu ile ilk maçına çıkacak olan Konyaspor, Kocaelispor ile bugün altıncı kez karşı karşıya gelecek. 15 yıl aradan sonra 2008-2009 sezonunda yeniden başlayan rekabette bugüne kadar oynadığı beş lig maçında iki galibiyet, iki yenilgi, bir beraberlik alan Kartallar ile Kocaelispor arasındaki Turkcell Süper Lig’deki ilk maç 1992-93 sezonunun 5. haftasında Kocaeli’nde oynanmış ve mücadelenin galibi 5-0’lık sonuçla ev sahibi ekip olmuştu. Sezonun 20. haftasında Konya’da oynanan karşılaşma ise 1-1’lik eşitlikle sona ermişti.
İki takım 15 sezon aradan sonra 2008-2009 sezonunda 30 Kasım Pazar günü İzmit İsmet Paşa Stad’ında karşı karşıya gelirken mücadele 3-0 Kocaelispor’un üstünlüğüyle tamamlandı. 3 Mayıs Pazar günü Konya’da oynanan karşılaşmayı Konyaspor 2-0’lık skorla kazanmıştı. Konyaspor, ile Kocaelispor Bank Asya 1. Lig’in ilk devresinde Konya’da karşı karşıya gelmiş, mücadele 3-0 temsilcimizin galibiyetiyle sona ermişti. Konyaspor, Kocaelispor’a attığı 6 gole karşılık kalesinde 9 gol gördü. Öte yandan Konyaspor’un Kocaelispor ile bugün deplasmanda yapacağı Bank Asya 1.Lig 28.hafta maçında görevlendirilen Antalya Bölgesi hakemi Mustafa Öğretmenoğlu, yeşil-beyazlıların ilk kez maçını yönetecek. 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri