Köprülü Oto’dan 19 Mayıs’ta Anlamlı Etkinlik

Borusan Otomotiv'in Türkiye distribütörü olduğu BMW’nin Yetkili Satıcısı ve Yetkili Servisi Köprülü Oto, tüm yurtta coşkuyla karşılanan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı özel bir etkinlikle kutladı.

Türk milletinin kaderini değiştiren ilk adımın atıldığı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlere armağan ettiği bu anlamlı günde Köprülü Oto, BMW kullanıcılarını bir araya getirdi. Düzenlenen konvoy sonrasında Sille Antik Kenti turu ile taçlandırılan etkinlikte katılımcılar unutamayacakları bir gün yaşadı.

Köprülü Oto, milli ve manevi değerlerin gelecek kuşaklara aktarılması sorumluluğunun bilinciyle, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 105. yıl dönümünde de gençleri unutmadı. Köprülü Oto showroomunda başlayan etkinlik, Türk bayrakları ve Atatürk fotoğraflarıyla süslenen BMW otomobil konvoyu ile devam etti. Konvoy, Sille Antik Kenti ve Sille Barajı’nı da kapsayan bir rota ile son buldu.

BMW Kullanıcıları Unutulmaz Bir Gün Yaşadı!
Etkinliğe katılan BMW tutkunları, böyle anlamlı bir günde bir araya gelmelerini sağlayan Köprülü Oto’ya teşekkürlerini iletti. Unutulmaz anların yaşandığı bu özel gün, katılımcılar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri