Kopmalıyız

Torku Konyaspor'un başarılı savunmacısı Tolga Ünlü, ikinci yarıda önemli bir çıkış yakaladıklarını, bu çıkışın Elazığspor maçını da kazanarak süreceğini söyledi. Kartal'da izinler bitti, Elazığ maçı hazırlıkları başladı

Torku Konyaspor’un başarılı, genç futbolcusu Tolga Ünlü, Kasımpaşa karşısında ligin ikinci yarısıyla birlikte yakaladıkları çıkışı devam ettirdiklerini ve bunun için mutlu olduklarını belirtti. Tolga, Elazığspor ile oynanacak çok önemli maçı da kazanarak alt sıralar ile bağlantılarını keserek farklı hedefleri kovalamak istediklerini de dile getirdi ve açıklamasını şöyle sürdürdü.

"Ortada, yakaladığımız bir çıkış vardı. Bunun devamını güçlü bir rakip karşısında hem de deplasmanda kazanarak getirmek bizim için çok önemliydi. İlk yarıda değil ama ikinci yarının genelinde kontrol bizdeydi. Yakaladığımız fırsatları iyi değerlendirip maçı kazanacak golleri bulduk. Bizim için anlamlı bir galibiyet oldu. Hem deplasmandaki ilk 3 puanımızı aldık, hem de Fenerbahçe ve Sivasspor maçlarındaki iyi oyunumuzun karşılığını alarak Sivasspor galibiyetinin tesadüfi olmadığını gösterdik. Gerçekten iyi bir takımız. Bunu da ispat etmeye başladık. Şimdi önümüzde Elazığspor ile oynayacağımız çok önemli bir maç var. O maçı kazanarak artık tamamen alt sıralarla ilişkimizi kesip, daha farklı hedefleri kovalamak istiyoruz. Bu takım bunu hak ediyor."  

HAZIRLIKLAR BAŞLADI
Torku Konyaspor’da, Pazartesi günü iç sahada Elazığspor ile oynanacak maçın hazırlıkları iki günlük izinin ardından dün başladı. Tatlıcak M. Tevfik Lav tesislerinde, akşam saatlerinde gerçekleştirilen yenileme antrenmanına izinli ve sakat oyuncular dışında tüm futbolcular katıldı. Bugün muhtemelen çift çalışma yapacak olan Kartallar hazırlıkları Pazar günü ter idmanıyla tamamlayarak tesislerde kampa girecekler.
Son haftayı galibiyetle geçen iki takım arasındaki maçın zevkli geçecek olması nedeniyle Pazartesi akşamı saat 19.00’da başlayacak karşılaşmaya ilginin çok olması beklenmekte. Ligin ikinci yarısında oynadığı 3 maçta 2 galibiyet ve 1 yenilgi alan ve performansıyla dikkat çeken Torku Konyaspor’da, camia şimdiden 3 puanda birleşti. Takımda, sakat olan Ali Turan dışında eksik yok.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri