Kopma başladı

Spor Toto Süper ligde, 27. hafta sonunda zirvede kopmalar olurken, dipte heyecan dorukta. Bursaspor engelini 3 golle geçen Fenerbahçe ene yakın rakipleri Galatasaray ve Beşiktaş’a 10 puan fark attı. 4. sıradaki Sivasspor ile lider Fenerbahçe arasındaki pu

Ligin dibinde ise, heyecan dorukta. Düşme hattında bulun takımlardan Kayserispor Antalyaspor’u yenerek üst üste 3. galibiyetini alırken, Erciyesspor ve Antalyaspor ise yenildi. Rizespor, Akhisar deplasmanından 3 puanla dönerek tehlike hattının üzerine çıktı. Torku Konyaspor ile Elazığspor, haftayı 1’er puanla kapattı. Haftanın ene karlı takımlarından biri de, Eskişehirspor’u deplasmanda yenen Gençlerbirliği oldu. Bu sonuçlardan sonra ligde son 3 sırayı 25 puanlı Kayserispor, 26 puanlı Erciyesspor ve 27 puanlı Antalyaspor oluşturdu. Bu takımların hemen üzerinde Elazığspor, Rizespor ve Konyaspor yer almakta.  

Spor Toto Süper ligde, hafta sonunda oynanan 27. hafta maçlarında taktımlar rakip fileleri 19 kez havalandırdı. 3-2 biten Sivasspor-Gaziantepspor ve Rizespor-Akhisar maçları en gollü karşılaşma olurken, Bursaspor ve Elazığspor’u 3-0 yenen Fenerbahçe ve Kasımpaşa haftanın en farklı kazanan takımları olarak istatistiklere geçti. Yapılan karşılaşmalardan 5’ini ev sahibi ekiplere kazanırken, 2 maçtan deplasman takımları galip döndü. İki maçta berabere sonuçlandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri