Konya'yı unutamadılar

Spor Toto 2. Lig Play-Off maçları için Konya'da bulunan Yeni Malatyaspor'un daha önce Konyaspor ve Anadolu Selçukluspor'da forma giymiş futbolcuları Konyaspor'a Play-Off ikinci maçında başarılar diledi.

Konya’da yaşayan Malatyalı iş adamı Vahap Yıldız, 1.Lig’e çıkabilmek için play-off maçları oynayacak Yeni Malatyaspor’a Havzan Etliekmek’te moral yemeği verdi.  Cuma günü 17.30’da Tepecikspor’la Konya Atatürk Stadı’nda karşılaşacak olan sarı siyahlılarda morallar üst seviyedeydi. Oldukça samimi bir otamda geçen yemeğe Yeni Malatyaspor takımı, Malatyalı iş adamları ve basın mensupları katıldı.

“KARŞILAŞMALARIN KONYA’DA OLMASI AVANTAJ”

Yeni Malatyaspor’un tecrübeli oyuncularından Ömer Hacısalihoğlu, “Amacımız PTT 1.Lig’e çıkmak. Bu yıl play-off maçlarının yeri Konya olarak seçildi. Önceden formasını giydiğim Konyaspor da bu sezon Süper Lig’e çıkabilmek için play-off maçları oynuyor. İnşallah uğurlu gelirim. Ayrıca Yeni Malatyaspor’da benim dışımda Anadolu Selçukluspor’da ve Konyaspor’da oynamış çok futbolcu var. Bu yüzden şehri tanıyoruz, play-off maçlarında avantajlı olduğumuza inanıyoruz” dedi.

BURADA GÜZEL ANILARIM VAR

Bir dönem Konyaspor’da başarılı performansıyla dikkat çeken Yeni Malatyasporlu oyuncu Ramazan Kahya ise “Play-off maçlarının Konya’da oynanacak olması bizim için çok iyi oldu. Konya; çok güzel anılarımın olduğu bir memleket… Konya’yı, Konyalıları ve Konyaspor’u ben çok seviyorum. Konyaspor’a da başarılar diliyorum Bucaspor ile çok zorlu bir maça çıkacak. Bize gelince, takım olarak bu maçlara çok iyi hazırlandık. Sezon başında çok iyi bir kadro kuruldu ama bazı şanssızlıklardan dolayı 1. olarak çıkamadık fakat play-off’a kaldık. Çok iyi bir takımız play-off’tan şampiyon olacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

‘ŞAMPİYON OLARAK DÖNMEK İSTİYORUZ’

Bir dönem Konya Şekerspor’da kalecilik yapan ve şimdilerde Yeni Malatyaspor’un kalesini koruyan Ziya Aydın ‘’Konya benim için önem arz eden şehirlerden birisi. Konya’dan ayrıldıktan sonra hemen her sene geldim. Şimdi önümüzde zorlu play-off maçları var ve yine buradayız. İnanıyoruz ve şampiyon olarak Malatya’ya dönmek istiyoruz.’’ dedi.

SPOR SERVİSİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri