'Konya'yı Süper Lig'de temsil etmek istiyoruz'

Torku Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan, Konya'yı Süper Lig'de temsil etmek istediklerini belirterek, "Takıma ve teknik heyetimize güveniyoruz'' dedi.

Torku Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan, Konya'yı Süper Lig'de temsil etmek istediklerini belirterek, "Takıma ve teknik heyetimize güveniyoruz'' dedi.  Şan,  play-off'a çok zorlu bir süreçten geçerek geldiklerini belirtti.
    
Yapılan hatalar ve yaşanan şansızlıklar nedeniyle sezonun ilk yarısını istedikleri yerde noktalayamadıklarını vurgulayan Şan, "İkinci yarının başında ve son 8 haftadaki performans bizi bu noktaya getirdi. Son 8 haftadaki performansla play-off'u hak ettik. Konya'yı Süper Lig'de temsil etmek istiyoruz. Takıma ve teknik heyetimizi güveniyoruz" dedi.
    
Şan, play-off'ta mücadele edecek tüm takımların iddiasının olduğunu, müsabakaların zor geçeceğini aktardı.
    
İyi konsantre olan ve daha az hata yapanın kazanacağını vurgulayan Şan, "Bucaspor güçlü bir takım ancak bizde takımımızın son 8 haftadaki performansına güveniyoruz. Sahamızda alacağımız iyi bir sonuçla İzmir'e gitmek istiyoruz. Futbolcularımız elinden geleni yapıyor. Yönetim olarak biz de üzerimize düşen görevi yapacağız" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri