Konyayı markalaştırıyoruz

9 ilde 134 mağazayla hizmet verdiklerini ve gittikleri her yere Konyanın yöresel ürünlerini götürdüklerini anlatan Adese Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Cüce, Konyanın markalaşmasına hizmet ediyoruz

İttifak Holding bünyesinde hizmet veren Adese Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Cüce, Adese Kurumsal İletişim Müdürü Hatice Küçükhemek ve Kurumsal İletişim Görevlisi Çetin Bursalı ile gazetemizi ziyaret etti. Merhaba Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Çetin Oranlı il görüşen Adese Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Cüce, Adese’nin 2011 hedefleri hakkında bilgi verdi. Mersin, Karaman, Konya, Aksaray, Ankara, Bolu, Adapazarı, İzmit, İstanbul lojistik hattı üzerinde çalışma yürüttüklerini belirterek onlarca mağazayla Konya’nın markalaşmasına hizmet ettiklerini kaydetti.

9 ilde 134 mağazada 3 bin 500 personelle ilerlemeye devam ettiklerini anlatan Cüce, “Ayrıca 156 tane de satış noktamız var. Yeni mağazalarla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. 135. mağazayı Bolu’ya açıyoruz. İstanbul’a ağırlık verdik. 13 mağaza oldu 14. mağazayı açacağız. 2010 yılında verimliliğe önem verdik. İstediğimiz hedefi yakalayamadığımız küçük mağazaları kapattık bunun yerine daha verimli olabileceğine inandığımız mağazalar açtık” dedi. Yeni bir ile giderken Konya’nın ürünlerini götürdüklerini, aynı şekilde de o illerin ürünlerini Konya’ya getirdiklerini dile getiren Cüce, böylece ekonomide bir sinerji oluştuğunu aynı zamanda farklılığında ortaya çıktığını kaydetti. Bu anlamda Konya’nın kendine öz ürünlerini başka şehirlerle buluşturarak, Konya’nın tanınmasına katkı sunduklarını vurgulayan Cüce, şunları kaydetti: “Örneğin Bolu’nun kendine özel yöresel ürünleri var. Bunları Konya’ya getiriyoruz. Orada istihdam sağladığımız gibi ekonomisinin de canlanmasına katkı sunuyoruz. Aynı şekilde Konya’nın da ürünlerini Bolu’ya götürüyoruz. Böylece karşılıklı şekilde ekonomide bir hareketlilik oluşuyor.”

Bir yerde mağaza açarken mutlaka fizibilite çalışmasına dikkat ettiklerinin altını çizen Cüce, “Mağaza açacağımız yerde hangi rakiplerimiz var? Ne elde edilecek? Kaç kişi çalıştırılacak? Ne kadar kira verilecek? Bunların hepsi hesaplanıyor ve ona göre karar veriyoruz. Konya’da yeni mağazalar açmaya devam edeceğiz. Bunlarla ilgili çalışmalarımız sürüyor. 2011’de de istikrarlı bir şekilde faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. Diğer yandan ise gittiğimiz her yerde insanlardan büyük teveccüh görüyoruz. Bu teveccühün sürmesi içinde onların beklentilerine cevap vermek için yoğun bir çalışma yürütüyoruz” dedi.  

HASAN AYHAN

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ekonomi Haberleri