'Konya’yı cazibe merkezi haline getireceğiz'

Memleket Partisi Kurucu Üyesi Konya Milletvekili adayı Ömer Özdoğan, “Ülkemizin en önemli sorunu depremdir. Depreme karşı mücadelede Konya’yı yeni bir cazibe merkezi haline getirmeliyiz” dedi

Memleket Partisi Kurucu Üyesi Konya Milletvekili adayı Ömer Özdoğan, Memleket Partisi Konya Milletvekili adayı Kadir Göksu ve parti üyeleri Merhaba Gazetesi’ni ziyaret etti. Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken’le bir araya gelen Ömer Özdoğan, Konya’yı Türkiye’nin yeni cazibe merkezi haline getireceklerini belirtti.

İLK ÖNCELİĞİMİZ HER ZAMAN MEMKELETİMİZ

Parti çalışmalarından ve seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Özdoğan, şunları söyledi: “Memleket Partisi olarak ilk önceliğimiz her memleketimiz ve memleketimizin sorunları oldu. İlk önceliğimiz hiçbir zaman siyaset olmadı. Partimiz memleket sevdalısı milliyetçi bir partidir. Türkiye’yi hak ettiği yere parti kadrolarımızla taşıyacağız. Konya’nın Türkiye için ne kadar önemli bir konumda olduğunu anlatmak sorunları meclis kürsüsünden anlatmak için Konya’dan adayız. Memleketimizi memleketin partisi ile aydınlık yarınlara taşıyacağız.”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken, konuklara başarılar diledi.

HAMDİ BUĞUR

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri