Konya'ya yeni yatırım 52 ülkeye ihracat yapıyorlar

Konya bir çok alanda yatırım almaya devam ediyor. Türkiye'nin tahıl ambarı olarak bilinen Konya aynı zamanda sanayi alanında yapılan yatırımlarla da ön plana çıkıyor

52 ülkeye ihracat yapan firmanın bölge distribütörlüğü Konya'ya açıldı
Madeni yağ sektöründe 20 yıllık geçmişe sahip olan ve 52 farklı ülkeye ihracat yapan Xenol'un bölge distribütörlüğü, Altuntaş Petrokimya güvencesiyle Konya'da hizmete açıldı.

Sektörde 20 yıldır faaliyet gösteren; Amerika, Avrupa, Afrika ve Orta Doğu olmak üzere toplamda 52 ülkeye ihracat yapan, Türkiye'nin madeni yağ ihracatında da ilk 5'te olan Xenol Madeni Yağlar, Altuntaş Petrokimya güvencesiyle Konya'da hizmete açıldı. Açılışa çok sayıda sanayici katıldı.

KONYAYA EN İYİ HİZMETİ SUNMAK İÇİN BURADAYIZ
Xenol Konya, Karaman, Aksaray, Niğde Bölge distribütörü Talha Altuntaş,"Bugün burada Altuntaş şirketler grubunun altıncı şirketi olan Altuntaş Petrokimya'nın açılışı sebebiyle bir araya gelmiş bulunuyoruz. Öncelikle bu iş yerinin açılışı gerekleştirmemizde emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum. Bu projenin hayata geçirilmesinde büyük bir özveriyle çalışan tüm ekibimize, desteklerini esirgemeyen aileme, iş ortaklarımıza ve misafirlerimize minnettarım. Müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak, onların ihtiyaçlarını karşılamak ve memnun etmek için buradayız." dedi.

'TOPLUMUN BİR PARÇASI OLACAK'
Talha Altuntaş, "Bu iş yeri sadece bir ekonomik faaliyet alanı değil aynı zamanda toplumun bir parçası olacak. Burada istihdam sağlayarak, yerel ekonomiye katkıda bulunarak topluma fayda sağlayacağız. Bu nedenle iş yerimizin sadece ticari bir başarı hikayesi olmasını değil aynı zamanda toplumsal bir değer yaratmasını hedefliyoruz.

Açılışa geçmeden önce Altuntaş Grup olarak şiar edindiğimiz ilkemizle konuşmamı noktalamak istiyorum. Her platformda dile getirdiğimiz gibi, 'Güçlü sanayi, güçlü ekonomi, güçlü Türkiye' diyor, açılışımızın hayırlar getirmesini diliyorum." ifadelerini kullandı. Daha sonra açılış duası yapıldı ve Altuntaş ailesinin kurdele kesimiyle açılış gerçekleştirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri