Konya'ya yeni market açılıyor! Tüm ürünler ücretsiz olacak

Konya'da yeni açılacak olan markette tüm ürünler ücretsiz dağıtılacak. İşte marketin konsepti.

Meram Gödene'de 2 bin 200 metrekarelik bir alana sosyal market açılıyor. Projesiyle Türkiye'de ilk olacak olan bu marketten, ihtiyaç sahiplerine, garibanlara ve afetzedelere yardımlar yapılacak. Hazırlıklarının yapıldığı marketin, 20-25 gün içinde hizmete girmesi bekleniyor.

Konya'da yeni bir market hizmete giriyor. 20-25 gün sonra açılışı yapılacak olan bu marketin formatı ise diğer marketlere göre çok farklı olacak. Bu market, “Sosyal Market ve Gönüllü Platformu Merkezi” adıyla hizmet verecek. Market, Meram Gödene'de kurulacak ve bir süre sonra kabul görürse, diğer şehirlerde de şubeleri olacak. Marketin genel merkezi Konya olacak. Alperen Arama Kurtarma ve İnsani Yardım Kuruluşu tarafından faaliyete geçecek olan marketten mazlumlara yardım yapılacak.

SOSYAL MARKET MERAM GÖDENE'DE HİZMET VERECEK

Alperen Ocakları Genel Başkan Yardımcısı, Alperen Ocakları Arama Kurtarma Bölge Sorumlusu Ömer Şimşek, bu proje ile ilgili Merhaba Gazetesi'ne özel açıklamalarda bulundu. Kısa süre önce Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici ile bu konuyu görüştüklerini hatırlatan Şimşek, “İnşallah marketin genel merkezi Konya olacak” dedi. Sosyal marketin Meram Gödene'de 2 bin 200 metrekarelik bir alanda hizmet vereceğini, market için çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü ifade eden Ömer Şimşek, “Konya, yardımı çok seven bir il. 6 Şubat depreminden sonra bunu herkes gördü. Zekatını en fazla veren il Konya. Dernek ve Sivil Toplum Kuruluşu'nun (STK) en çok bulunduğu il de Konya. Hatay'a en çok emek veren il yine topyekün Konya oldu. Böyle bir market ve merkez Konya'ya yakışırdı. Hazırlıklarımız tam gaz sürüyor” şeklinde konuştu.

TÜRKİYE'DE BİR İLK OLACAK

Sosyal Market ve Gönüllü Platformu Merkezi projesini sosyal sorumluluk projesi olarak gördüklerini aktaran Alperen Ocakları Genel Başkan Yardımcısı, Alperen Ocakları Arama Kurtarma Bölge Sorumlusu Ömer Şimşek, daha sonra şunları kaydetti: “Bu markette insani yardım yapılacak. İhtiyaç sahiplerine, mazlumlara, afetzedelere bu marketten destek verilecek. Ayrıca bir çalışmamız daha olacak. 2 bin 200 metrekarelik alanda kurulacak olan sosyal market ve gönüllü platform merkezimizin bir katında da gençlerimiz olacak. Gençlerimiz TikTok'ta vakit geçirmek yerine, merkezimize gelecek ve yetimlerin ve garibanların sevindirilmesi için çalışmalar yürütülecek. Gençlerimizin kendini keşfetmesine bu merkezde imkân tanınacak ve istihdama böylelikle katkı sağlanmış olacak. Sosyal marketimiz ve merkezimiz bu yönüyle Türkiye'de bir ilk olacak.”

EMRE ÖZGÜL

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (16)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ekonomi Haberleri