Konyaya yakışır kongre olacak

AK Parti Konya İl Teşkilatı, ilçe, belde kongreleri ile 27. İlçe Danışma Meclislerinin ardından İlçe Başkanları Toplantısını da gerçekleştirdi.

AK Parti Konya İl Teşkilatı, ilçe, belde kongreleri ile 27. İlçe Danışma Meclisleri’nin ardından İlçe Başkanları Toplantısı’nı da gerçekleştirdi. 7 Nisan Cumartesi günü yapılacak olan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı İl Kongresi ve teşkilat çalışmalarının ele alındığı toplantıda konuşan AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun; ‘Konya’ya ve partimize yakışır güzellikte bir kongre yapacağız’ dedi. AK Parti İl Teşkilatı, bu kapsamda 7 Nisan Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan, başta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bazı kabine üyeleri ve AK Parti Genel Merkez’den çok sayıda davetli ve katılımcının gelmesi beklenen İl Kongresi için çalışma yapıyor. İlçe Başkanları Toplantısı’nı yapan İl Teşkilatı böylece kongre hazırlıklarının da tamamlama aşamasına geldi.

31 ilçe başkanı, İl Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin katıldığı toplantıda konuşan AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, İl Kongresi’nin 7 Nisan Cumartesi günü yapılacağını açıkladı. Kongreye Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bazı kabine üyeleri ile AK Parti Genel Merkezi’nden çok sayıda davetli ve katılımcının da gelmesini beklediklerini söyleyen Başkan Sorgun, “Bildiğiniz gibi İl Teşkilatı olarak 7 Nisan Cumartesi günü İl Kongremizi yapmayı planlıyoruz. Bunun ile ilgili olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bunun bir ayağı da bu toplantı. Amacımız Konyamıza ve partimize yakışır bir kongre yapmak. Bu konuda ne gerekiyorsa elimizden gelenin en iyisini yapmanın gayreti içindeyiz. İlçe ve belde kongrelerimizde olduğu gibi il kongremizin de demokrasi şöleni havasında geçmesi için çabalıyoruz. Kongremize tüm Konyalı hemşerilerimiz davetlidir” dedi.

HABER MERKEZİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri