Konya'ya kar yağışı geliyor!

Meteoroloji son tahminlerini yayınladı. Tahminlere göre ülkemizin pazar günü Balkanlar üzerinden gelen mevsime göre soğuk ve yağışlı yeni bir sistemin etkisi altına gireceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji’nin tahminlerine göre mart kapıdan baktıracak. Uzun zamandır sıcaklıkların yükseldiği Konya'da soğuk hava geri dönüyor. 

PAZAR GÜNÜ KIŞ GERİ GELİYOR

Pazar günü Balkanlar üzerinden gelen mevsime göre soğuk ve yağışlı yeni bir sistemin etkisi altına gireceği tahmin ediliyor. Yağmur ve sağanak şeklinde başlayacak yağışların Pazar gecesi ve pazartesi günü Konya'da karla karışık yağmur ve yüksek kesimlerinde kar yağışına dönüşeceği tahmin ediliyor.

SICAKLIKLAR 15 DERECE BİRDEN DÜŞECEK

Ülkemiz genelinde mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının Pazar gününden itibaren kuzeybatı kesimlerden başlayarak Balkanlar üzerinden gelmesi beklenilen soğuk ve yağışlı sistem ile birlikte önümüzdeki hafta başında Türkiye genelinde hissedilir derecede (8-15 C derece) azalacağı ve mevsim normallerinin altında seyredeceği tahmin ediliyor. Konya'da yağışlı hava ile birlikte sıcaklıklar eksi 2 dereceye kadar düşecek. 

Konya için 5 günlük hava tahmini: 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri