Konya'ya Antalya'dan hasta getiriliyor iddiaları ortalığı karıştırdı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Konya'ya Antalya'dan hasta getiriliyor iddialarına sert yanıt. Usta, "FETÖ ve diğer terör örgütlerinin sosyal medya propagandası devam ediyor" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş'un “Antalya'dan Konya'ya hasta getiriliyor, Konya'da vakalar gizleniyor” haberinin ardından kendi sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, Fahrettin Yokuş'a “Vatandaşlarımızın sağlığı üzerinden siyasi rant elde etmeye çalışıyor ve yalan söyleyerek kamuoyunu aldatıyorsunuz. Bir milletvekilisiniz ve iddianızı ispatlamanızı istiyoruz.

Antalya'dan geldiğini iddia ettiğiniz hastalar kimlermiş?” dedi. Leyla Şahin Usta, hasta olduğu için Antalya'dan Konya'ya sevk edilen bir hastanın olmadığına da vurgu yaptı. Konu ile ilgili Merhaba Gazetesi'ne özel açıklamalarda bulunan Usta, şunları söyledi: “Bu söylenenler ciddi bir yalan. Bunu yayanlar da kendi sorumluluklarını yerine getirmeyen insanlar. Bu yalanların kimseye bir faydası yok. Sağlık çalışanları itham altında bırakılıyor. FETÖ'nün ve diğer terör örgütlerinin sosyal medya üzerinden propaganda çalışması devam ediyor. Kim, nerede görmüş Antalya'dan Konya'ya ambulansla hasta getirildiğini? İnsanların maske, hijyen ve mesafe kuralına dikkat etmemesi sonucunda vakalar artıyor. Bana bir şey olmaz düşüncesi, vakaların artmasına sebebiyet veriyor. Şehir Hastanemizi açtık. Konya'da 4 semt polikliniği Covid-19 polikliniği haline getirildi. Konya Meram Eğitim Araştırma Hastanesi, pandemi hastanesi oldu. Vatandaşımızın bu süreçte zorluk yaşamaması adına elimizden geleni yapıyoruz. Evet, sağlık çalışanlarımız gerçekten yoruldu, Mart'tan itibaren çok yoğun çalışıyorlar. Onlara destek olmalıyız. Bu tarz söylemler, az önce de ifade ettiğim gibi sağlık çalışanlarımızı da üzüyor ve onları itham altında bırakıyor. Bizim asıl endişemiz 5-6 gün sonrası için. Bayramlarda herkes rahat davrandı, gözlemimiz bu şekilde.”

Daha sonra İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş ise, sosyal medya üzerinden Usta'ya yanıt verdi. 

Yokuş şunları söyledi: 

"Leyla hanım ,Siz AK Partili yöneticilerin 18 yıldır ağzınızdan çıkan vaatlerin ve sözlerin büyük bölümü yalandı .Yalan söyleme de ve halkı kandırmada kimse sizin elinize su dökemez .Bu gerçek ortada iken bana çamur atmaya kalkışmayın, yapışmaz."

EMRE ÖZGÜL

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri