Konyaspor’un hedefi 4’te 4 yapmak 

Sezona güzel bir başlangıç yapan Konyaspor Eskişehir’de oynayacağı Hatayspor maçını da kazanmanın hesaplarını yapıyor.

Sezona güzel bir başlangıç yapan Konyaspor Eskişehir’de oynayacağı Hatayspor maçını da kazanmanın hesaplarını yapıyor.

Yeşil-beyazlı ekip  Spor Toto Süper Lig 6. Hafta maçında Cumartesi günü Hatayspor ile saat 17.00'da karşılaşacağı maçın hazırlıklarına Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’nde yaptığı antrenman ile devam ediyor. Teknik Direktör İlhan Palut ve yardımcı antrenörler yönetiminde gerçekleşen antrenman, düz koşu ile başladı. Isınma ile devam eden antrenman, pas çalışması ile sona erdi.

 Sezona Ankaragücü ve Başakşehir karşısında aldığı golsüz beraberliklerle başlayan yeşil-beyazlılar, daha sonra yükselişe geçti ve art arda  aldığı 3 galibiyetle bir anda zirvenin ortağı oldu. Son 3 maçında  maçında İstanbulspor 4-0, Fenerbahçe ve  Giresunspor’u 1-0  yenen yeşil-beyazlı ekip yakaladığı bu çıkışı Hatayspor karşısında da sürdürmek istiyor geçtiğimiz sezon 4 maçlık galibiyet serisi yakalayan Konyaspor bu sezonun 6. haftasında 4. galibiyetini almanın planlarını yapıyor.

Bu sezon henüz maç kazanamayan Hatayspor ise Konyaspor karşısında kazanarak çıkış yakalamak istiyor. Geride kalan 5 haftada sadece Adana Demirspor ile berabere  kalarak 1 puan toplayan Akdeniz ekibi daha sonra oynadığı  maçları  kaybetti. Hatayspor Ankaragücü, Sivasspor ve Ümraniyespor ile birlikte galibiyet alamayan 4 takımdan biri olarak dikkat çekiyor. 

SPOR SERVİSİ 



 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri