Konyaspor’un zorlu fikstürü başlıyor

Konyaspor’un yoğun maç trafiği Çaykur Rizespor maçı ile başlayacak.Yeşil-beyazlı ekip 21 Kasım 19 Aralık tarihlerinde birbirinden zorlu 6 karşılaşmaya çıkacak

Milli araya moralli giren Konyaspor Çaykur Rizespor maçı ile zorlu bir fikstür trafiğine girecek.

Yeşil-beyazlı ekip 21 Kasım 19 Aralık tarihlerinde birbirinden zorlu 6 karşılaşmaya çıkacak

Göztepe galibiyetiyle milli araya moralli giren Konyaspor, Çaykur Rizespor maçı ile zorlu bir trafiğe girecek. 21 Kasımdan 19 Aralık’a kadarki süreçte birbirinden kritik 6 karşılaşmaya çıkılacak.

Ligde sırasıyla Çaykur Rizespor (İ), Gaziantep Futbol Kulübü (D), Yeni Malatyaspor (İ), Karagümrük (D) ve Antalyaspor (İ) ile oynayacak olan Yeşil-Beyazlılar; Ziraat Türkiye Kupası’nda ise Van Büyükşehir Belediyespor Kulübünü konuk edecek.

Rakiplerinin alt sıralardan kurtulma mücadelesi verdiği ligde Konyaspor teknik direktörü İlhan Palut’un bu periyodu maksimum puan ve en az kayıpla atlatmaya çalışması bekleniyor.

ÇAYKUR RİZE MAÇI İÇİN SON RÖTUŞLAR

İttifak Holding Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında 21 Kasım Pazar günü sahasında Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Teknik direktör İlhan Palut yönetiminde Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman, salonda yapılan core ve kuvvet çalışmasıyla başladı.

Sahada 10 ayrı istasyonda gerçekleştirilen kuvvet çalışmasıyla devam eden idman, taktik hazırlıkların ardından çift kale maçla sona erdi.

Öte yandan, milli takımlara giden oyunculardan Amir Hadziahmetovic ve İbrahim Sehic antrenmanda yer almazken, Konya'ya dönen Sokol Cikalleshi ile Deniz Ertaş takımla, Endri Çekici ise takımdan ayrı çalıştı.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri