Konyaspor’un yeri süper lig

Konyasporun tecrübeli golcülerinden Eser Yağmur, yarın oynanacak Hacettepe maçının zor geçeceğini bildiklerini ancak tek düşüncelerinin kazanmak olduğunu belirtirken, önemli olanın oynanan oyundan çok Süper Lig hedefiyle yoluna devam eden takımımızın maçl

Pazar günü deplasmanda oynanacak Hacettepe maçı ile ilgili değerlendirmede bulunan golcü oyuncu Eser Yağmur, "Bizim için zor bir maç olacak. Deplasmanda oynuyoruz ve rakibimizin puanlara ihtiyacı olduğunu biliyoruz. Tek mağlubiyetimiz var ve onun dışında son haftalarda iyi oynadığımızı düşünüyorum. Hacettepe Spor, çok mücadele eden ve agresif oynayan bir takım. Bizim oyunumuzu bozmaya çalışacaklarını düşünüyorum. Ama bizim tek düşüncemiz 3 puan olacak. Bunu da alacağımıza inanıyorum" dedi.

Yeşil-beyazlı ekibin tecrübeli futbolcusu Eser, Bank Asya 1.Lig'de geride kalan 11 haftada sonuç anlamında amaçlarına ulaştıklarını belirterek " Geride kalan 11 hafta takım adına çok iyi geçti. Yeni oyuncuların sayısının fazla olması ve uyum sürecinin uzaması biraz zaman aldı ama yine de takım olarak istediğimiz düzeye gelmeye başladığımızı söyleyebilirim. Kendi adıma daha fazla gol atmayı isterdim. Ama bunu fazla önemsemiyorum. Takımımız kazanmasını biliyor ve iyi oynuyoruz. Golü kimin attığı önemli değil. Takım olarak her hafta kazanalım isterse golleri kalecimiz Recep abi atsın" diye konuştu.
Konyaspor’un büyük bir camia olduğunu, bunu yaşadıkça daha iyi gördüklerini söyleyen Eser, “Konya’nın da Konyaspor’un da yeri kesinlikle süper lig olmalıdır. Futbol konusunda çok duyarlı bir şehir. Böyle bir şehrin takımının yeri de kesinlikle Bank Asya değil Süper Ligdir.  Oyuncular olarak bizim hedefimiz bu takımı şampiyon yapmaktır. Bunun için de bize gereken desteğin verilmesini istiyoruz” diyerek, takıma sahip çıkılmasını istedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri