Konyasporun yanındayız

Konyasporlular Derneği yönetim kurulu üyeleri, yazılı bir açıklama yaparak, hem yönetimin hem de Hüsnü Özkaranın sonuna kadar destekçisi olduğunu bildirdiler

Konyasporlular Derneği yönetim kurulu üyeleri, yazılı bir açıklama yaparak, hem yönetimin hem de Hüsnü Özkara’nın sonuna kadar destekçisi olduğunu bildirdiler. Derneğ’in açıklaması şöyle: “Temel felsefesi hoşgörü ve kardeşlik olan Hz Mevlana Celaleddin Rumi’den sonra Konyamızın ikinci markası olan ”Konyaspor” bağımsızlığını her platfrom’da kanıtlamış olan “Konyasporlular Derneği” duruşu ve hizmet aşkını Konyaspor Futbol takımının menfaatleri konusunda gösterme çabası içerisindedir ve daima olacaktır. Geçmiş yıllarda olduğu gibi Konyaspor yönetim kurulunun yanında olarak göstermiştir. Konya kentimizin yeniden bir sinerji yaratarak ve bu konuda gücü tamamen birlik ve beraberliği ilke edinen Konyasporlular derneği her zaman kentimizin markası olan Konyasporu’muzun yer almıştır ve alacaktır.2012-2013 Bank Asya 1.liginde yer alacak Konyaspor’un ismine yakışır bir şekilde hareket ederek hiçbir maddi beklenti içinde yer almadan, sadece Başarı,Başarı,Başarı sloganı ile Bu şehrin takımı ve şehrin markası olan Konyasporlular derneği olarak  takımımıza sahip çıkacaktır.

Bu sebeble mevcut Konyaspor yönetim kurulu desteklenmeli ve Konyasporlular derneği” olarak  takımımızın ve yönetim her zaman yanlarında olacacığımız belirtiriz.

2012-2013 Bank Asya 1. Liginde yer alacak Konyaspor’un Teknik Direktörlüğüne getirilen, Konya kentini yakından tanıyan, geçmiş yıllarda yaptığı hizmetlerden dolayı sevilen, sayılan duruşu ile kendisinde hayranlık uyandıran sayın Hüsnü Özkara ile sözleşme imzalayan Konyaspor Yönetim kurulu’na teşekkür eder ve her zaman yanlarında olduğumuzu, olacağımızı yineleriz. Konyasporlular derneği olarak 2012-2013 futbol sezonun da kentimizin Valilik, Büyükşehir Belediyesi, Konya Ticaret Odası, Konya Sanayi Odası, Sivil toplum Kuruluşları ve en önemlisi 7’den 70’e tüm büyük Konyaspor taraftarlarını bu şampiyonluk yolunda göreve çağırmaktayız. Hep beraber ve sonuna kadar bu yoldayız.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri