Konyaspor'un sponsoru hazır

Konyaspor'un gelecek yıl sponsoru olmak için Medicana Konya Hastanesi şimdiden kolları sıvadı

Türkiye’nin en büyük sağlık gruplarından olan Medicana Sağlık Grubu, Konya’ya açtığı dev hastaneyle birlikte Konyaspor’a da destek olma kararı aldı. Hastane, hem Konyaspor’a hem de diğer amatör kulüplere hem maddi hem de sağlık alanında hizmetler vermeyi planlıyor.
Medicana Sağlık Grubu Genel Koordinatörü Reha Özkaya, Konyaspor’un Konya için büyük bir değer olduğunu ve hastane olarak kulübe her türlü desteği vermek istediklerini söyledi. Gelecek yıl ilk olarak kulübe sponsor olmayı planladıklarını ifade eden Reha Özkaya, “Hem Konyaspor’a hem de bölge amatör branşlara gerek maddi gerekse sağlık hizmetleriyle sponsor olmayı planlıyoruz. Medicana Hastanesi olarak spora büyük önem veriyoruz. Bu politikanın neticesinde de Konya için büyük önem taşıyan Konyaspor’a isim sponsorluğu ya da sağlık sponsorluğu gibi konularda destek olma amacı içerisindeyiz” dedi.
Türkiye genelinde olduğu gibi Konya’da da spor sağlığı konusunun çok ihmal edildiğini, özellikle amatör sporcuların sağlıksal sorunlarının fazla dikkate alınmadığını söyleyen Medicana Sağlık Grubu Genel Koordinatörü Reha Özkaya, “Spor sağlığı konusunda çok ciddi yatırımlar yapıyoruz. Sporcu kardeşlerimizin her türlü sorununda, spor hayatlarının tekrar normale dönmesini sağlamak adına gerekli tüm alt yapıya sahibiz. Hem profesyonel kulüplerimize hem de amatör branşlara hastane olarak gerekli desteği sağlayacağız” diye konuştu.
HAKAN ARMUTÇU

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri