Konyaspor’un rakibi Adana Demirspor

Haftayı maç yapmadan geçiren Konyaspor sezonun 30. hafta maçında yarın evinde Adana Demirspor ile karşılşacak. Saat 20.30’da başlayacak maç MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak.

Arabam.com Konyaspor Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında lig dördüncüsü Adana Demirspor’u konuk edecek. MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 20.30’da başlayacak. Karşılaşmayı Sarper Barış Saka yönetecek. Saka’nın yardımcılıklarını Mehmet Kısal ve Murat Ergin Gözütok yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Oğuzhan Aksu olacak

SÜPER LİGDE 10. RANDEVU

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında oynanacak maçla beraber Konyaspor ile Adana Demirspor 10. lig randevusuna çıkacak. Geride kalan maçlarda Konya ekibinin 4'e 2 galibiyet üstünlüğü bulunuyor. Konyaspor geride kalan haftalar sonunda 9 galibiyet, 12 beraberlik ve 7 mağlubiyet alarak 39 puanla 8. sırada yer alırken, Adana Demirspor ise 14 galibiyet, 9 beraberlik ve 5 mağlubiyet alarak 51 puanla 4. basamakta bulunuyor.

Konyaspor ile Adana Demirspor, bu maçla beraber Süper Lig tarihinde 10. kez karşı karşıya gelecek. Aralarında daha önce oynanan 9 maçta Konyaspor 4 kez sahadan galip ayrılırken, Adana Demirspor ise 2 defa rakibini mağlup etti. 3 maçta ise kazanan taraf çıkmadı. Bu maçlarda Konyaspor 19 kez gol sevinci yaşarken, Adana Demirspor 7 defa fileleri havalandırdı.İki takım Konya'da 4 kez rakip oldu. Konyaspor bu müsabakalarda 3 defa galibiyete uzanırken, 1 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Konyaspor sahasındaki maçlarda 12 kez gol atma başarısı gösterirken, Adana Demirspor 2 kez gol sevinci yaşadı. Bu sezon ligin ilk yarısında Adana'da oynanan mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi.Sarper Sarper Barış Saka'nın son yönettiği Konyaspor müsabakası ise 15 Ağustos 2022 tarihinde oynanan ve golsüz beraberlikle tamamlanan Başakşehir maçıydı.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri