Konyasporun para arayışı sürüyor

Konyasporun ekonomik krizden kurtulması için taze para arayışı devam ediyor

Konyaspor’un ekonomik krizden kurtulması için taze para arayışı devam ediyor. Konuyla ilgili olarak, kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, dün Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürekle ziyaret ederek bir görüşme yapacaktı. 

FİFA’nın Milos ve Theo için vermiş olduğu cezalar dışında başta Robak olmak üzere futbolcuların ve teknik direktörler Ziya Doğan ile Yılmaz Vural’ın geçen sezondan alacaklarının ödenmesi için 1 Temmuz’a kadar 3 ve Temmuz ayı içerisinde de 7 milyon TL olmak üzere toplam 10 milyon TL’ye ihtiyaç olduğu açıklandı.

Konyaspor’da bu paraların ödenmemesi halinde kulübü zor bir dönemin beklediği, hatta yeşil-beyazlı kulübün iflas noktasında olduğu ileri sürüldü. Bununda ötesinde, Başkan Bahattin Karapınar’ın, Büyükşehir belediye Başkanı Tahir Akyürek ile yapacağı görüşmede beklenilen sonucun çıkmaması halinde istifa edebileceği görüşünün ağırlıkta olduğu öğrenildi. Ancak, bu konuda kesin bir açıklama yapılmadı.   

Kartal’da, ödemelerin yapılmasının ardından teknik direktör konusunun masaya yatırılacağı ve takımı başarıya götürecek bir teknik direktörün göreve getirileceği açıklandı. Konyaspor’da, izin yarın sona erecek ve futbolcular tesislerde toplanacaklar. Cuma günü yapılacak sağlık kontrollerinin ardından takım 2 Temmuz Cumartesi günü Isparta Davraz’da kampa girecek

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri