Konyaspor'un kanatları yenileniyor

Konyaspor’da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yeni sezona yeni bir yapılanma ile girecek olan yeşil-beyazlı ekip öncelikle kanatlarını güçlendirdi.

Adana Demirspor’dan kanat oyuncusu Yusuf Erdoğan’ı transfer eden Konyaspor son olarak yabancı bir kanat oyuncusu ile prensip anlaşmasına vardı. Konyaspor, Bulgaristan Ligi’nde CSKA 1948 forması giyen Brezilyalı sol kanat oyuncusu Pedrinho ile prensip anlaşmasına vardı. Yeşil-Beyazlı ekibin prensip anlaşmasına vardığı 27 yaşındaki futbolcu ile yapılacak sözleşmenin 3 yıllık olduğu kaydedildi. Bulgaristan ekibi ile geride bıraktığımız sezon 39 maça çıkan deneyimli futbolcu sahada yer aldığı maçlarda 12 gol atarken 6 asistlik bir performans sergiledi.

PEDRİNHO TAKIMA VEDA ETTİ
CSKA 1948 forması giyen Brezilyalı sol kanat oyuncusu Pedrinho yaptığı sosyal medya paylaşımıyla Bulgar ekibine veda etti. Oyuncunun kısa sürede yeşil-beyazlı takıma resmi imzayı atması bekleniyor.

TRANSFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Konyaspor’da transfer için yoğun mesai devam ediyor. Yeşil-beyazlı ekipte Melih İbrahimoğlu, Moussa Djenepo ve Emre Akbaba için girişimler devam ediyor. Bu isimlerden 10 numara mevkisinde forma giyen Melih İbrahimoğlu ile geçtiğimiz hafta içinde el sıkışan Konyaspor yönetimi, imza için kulübünün vereceği cevabı bekliyor. Moussa Djenepo konusunda da yeni bir gelişme yaşanmadı. Geçtiğimiz hafta içinde yapılan görüşmelerde taraflar el sıkışmasına karşın, Malili futbolcunun sürekli olarak Konyaspor yönetiminin önüne yeni istekler sunması nedeniyle resmi sözleşmenin imzalanmasını geciktiriyor.
Emre Akbaba’nın ise öncelikli olarak yurt dışından gelecek teklifleri değerlendireceği öğrenildi. Yeşil-beyazlı yönetimin tecrübeli futbolcuyla ön görüşme yaptığı, ancak Emre Akbaba’nın ilk tercihinin yurt dışı olduğu, anlaşamaması durumunda yurt içindeki teklifleri değerlendirmeye alacağı öğrenildi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri