Konyaspor’un istediği iki isim kadroda yok

Konyaspor’un transfer çalışmaları kapsamında listesinde bulunan iki forvet takımlarının Avrupa kadrosuna alınmadı

UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci eleme turunda yarın İsviçre'nin Lugano ekibiyle deplasmanda karşılaşacak Fenerbahçe'nin oyuncu listesi belli oldu. Konyaspor’un transfer listesinde olan Serdar Dursun ve Umut Nayir kadroya alınmadı. Yeşil-beyazlı taraftarlar bu gelişmeyi transferin gerçekleşmesi için olumlu bir adım olarak gördü
Fenerbahçe UEFA Kadrosuna , Cengiz Ünder, Samet Akaydın, Levent Mercan, Luan Peres, Miguel Crespo, Miha Zajc, Emre Mor, Burak Kapacak ve Umut Nayir’i dahil etmedi. Teknik direktör Jose Mourinho'nun listeye dahil ettiği 23 isim şöyle:
Dominik Livakovic, İrfan Can Eğribayat, Ertuğrul Çetin, Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku, Mert Müldür, Jayden Oosterwolde, Rodrigo Becao, İsmail Yüksek, Ferdi Kadıoğlu, Mert Hakan Yandaş, Ryan Kent, İrfan Can Kahveci, Bartuğ Elmaz, Rade Krunic, Fred Rodrigues, Sebastian Szymanski, Oğuz Aydın, Edin Dzeko, Dusan Tadic, Bright Osayi-Samuel, Cenk Tosun ve Allan Saint-Maximin.

Fenerbahçe'nin müsabakaya 24 saat kala 2 oyuncu değiştirme hakkı bulunuyor.

KONYASPOR SERDAR DURSUN'U İSTİYOR

32 yaşındaki forvet oyuncuyu çok isteyen Konyaspor, yıldız forvetle bir görüşme gerçekleştirdi. Yeşil beyazlı kulüp Serdar Dursun'u ikna aşamasına geldi.

Bonservisi elinde olan Serdar Dursun transferi için tek engel yıldız oyuncunun İstanbul'dan ayrılmak istememesi. Serdar Dursun Konya'da yaşamak isterse transfer gerçekleşecek.

UMUT NAYİR İLE DE GÖRÜŞTÜ

Fenerbahçe'de Cenk Tosun'un transfer edilmesiyle kadroda düşünülmeyen Umut Nayir de Konyaspor'un radarında. Umut Nayir Konyaspor'da oynamaya sıcak bakıyor.

2025 yılına kadar sözleşmesi Fenerbahçe'de olan Umut Nayir için Konyaspor kulübü Fenerbahçe'den kolaylık bekliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri