Konyaspor’un işi zor

Ligdeki ilk yenilgisini alan Tümosan Konyaspor sıralamada 7. basamağa kadar gerilerken fikstür anlamında da zorlu bir sürece girdi. Yeşil-beyazlı ekibi Ankaragücü maçı ile başalyacak üç zorlu karşılaşma bekliyor

Trendyol Süper Ligde sezonun 5. haftası geride kaldı. Ligin ilk dört haftasında 2 beraberlik 2 galibiyet alan Tümosan Konyaspor 5. haftada sahasında sezonun ilk yenilgisini aldı. Yeşil-beyazlı ekip öne geçtiği karşılaşmanın son dakikalarında yediği gollerle Çaykur Rizespor’a 2-1 yenildi. Konyaspor’un bu yenilgisi caima üzerinde büyük bir şok etkisi yaratırken bu durumun gelecek haftalarda takımın üzerinde nasıl bir etki yapacağı ise merak konusu oldu.

Son dakikada alınan Çaykur Rizespor karşılaşmasındaki oyun ile birlikte yeni transferlerin performansının da kötü oluşu yeşil-beyazlı taraftarları gelecek adına tedirgin etti. Haftayı puansız kapatan Tümosan Konyaspor sıralamada ise 7. basamağa kadar geriledi.

Konyaspor ağır Çaykur Rizespor yenilgisinin ardından üç zorlu karşılaşma daha oynayacak.

Yeşil-beyazlı ekip Ankaragücü deplasmanı ile başlayacak olan fisktürde daha sonra sahasında Beşiktaş ve ardından Hatayspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Bu üç maç Konyaspor’un ligdeki konumunu belirlemek adına büyük önem taşıyor.

Yeşil-beyazlı ekibin bu haftaki rakibi Ankaragücü ilk galibiyetini geçtiğimiz hafta 1-0 geriye düştüğü maçta Sivasspor’u deplasmanda 3-1 yenerek aldı. Konyaspor karşısına bu moralle çıkacak olan Başkent ekibi saha ve seyirci avantajını kullanarak puan ya da puanlar almayı planlıyor. Moralsiz olan yeşil-beyazlı ekibi ankara’da zor bir deplasman maçı bekliyor olacak.

Tümosan Konyaspor zorlu maçın ardından sahasında Beşiktaş ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip lige şampiyonluk parolası ile başlayan Beşiktaş ile evinde zorlu bir karşılaşma oynayacak. Rakip Beşiktaş bir maç eksiği ile 7 puanla 10. sırada yer alıyor. şuana kadar 4 maç oynayan İstanbul ekibi geçtiğimiz hafta Trabzonspor deplasmanında ilk yenilgisini aldı. Kalan 3 maçta ise 2 galibiyet 1 beraberlik alan siyah-beyazlı takımın bir maçı ise ertelenmişti.

Konyaspor bu zorlu iki haftanın ardından Hatayspor ile deplasmanda karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip bu zorlu maçı Mersin’de oynayacak. Konyaspor’un rakibi Hatayspor geride kalan 5 haftada yenilgi yüzü görmezken 4 beraberlik 1 galibiyet aldı.

Anadolu Kartalı’nın oynayacağı bu zorlu üç maç ligdeki konumunu belirleme açısından büyük önem taşıyor

SPOR SERVİSİ

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri