Konyasporun ilk rakibi Boluspor

İkinci yarı maçlarının hazırlıklarını Antalyada kamp yaparak sürdüren Konyaspor, kampın üçüncü gününü 2 antrenmanla tamamladı.
Çolaklı Kamelya otelde kampa giren yeşil-beyazlılar’da kampın havasının çok iyi ve futbolcuların morallerinin süper olduğu bildirildi. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman’a 3 yabancı oyuncuyla birlikte burnundan ameliyat olan Serhat katılmadı. Bu 4 futbolcunun da 2 Ocak‘ta başlayacak 2. dönem kampına katılacakları bildirildi. Dün sabah, dizinde ağrıları bulunan Cihan Haspolatlı, topla yapılan çalışmaya katılmazken, kendisine saha kenarında buz tedavisi uygulandı. Kaleciler Oğuzhan, İlker, Nazmi ve Fikret ise özele çalışmaya tabi tutuldu. Dün yapılan antrenmanda, pas çalışmasının ardından iki takıma ayrılan futbolcular, yaklaşık 1 saat 40 dakika süren çalışmayı, yarı sahada çift kale maç ve açma-germe hareketleri ile tamamladı. Genç oyuncu Feyyaz, fizyoterapist Mustafa Fedai nezaretinde koşu çalışması yaptı. Kartallar, akşam ise saat 17.00’de otelini sahasında teknik-taktik çalışması yaptılar. Yeşil-beyazlı temsilcimizde, Antalya kampında oynanacak özele maç takvimi de belli olmaya başladı. Yeşil-beyazlılar, ilk hazırlık maçını, 30 Aralık Salı günü, saat 14.30’da Boluspor ile oynayacaklar. Kartal’da, iki günlük izinin ardından 2 Ocak’ta ikinci döneme kampı başlayacak. Konyaspor, 4 Ocak Pazar günü, yine Bank Asya 1. lig takımlarından Karşıyaka ve 9 Ocak Cuma günü de Orduspor ile karşı karşıya gelecek. Temsilcimiz, 16 Ocak tarihine kadar sürecek 3 dönemlik kamp boyunca 8 hazırlık maçı oynamayı planlıyor.
KONYASPOR’UN TRANSFER STRATEJİSİ!
Ara transfer döneminde yapacağı takviyelerle kadrosunu güçlendirmek isteyen Konyaspor'da transferler hafta içinde netlik kazanacak. 5 Ocak'ta resmen başlayacak olan ara transfer öncesinde ön hazırlıklarını yapan ve transfer görüşmelerini yoğun bir şekilde sürdüren Yeşil-beyazlı ekipte transferler hafta içinde kesinleşecek. Geniş bir futbolcu portföyü üzerinde çalışmalarını yürüten Yeşil-beyazlı ekibin transfer adayları arasına her geçen gün yenileri ekleniyor. Bonservisi elinde olan oyunculara ağırlık veren, kulübüyle sözleşmesi süren bazı oyuncuları ise kiralık olarak renklerine bağlamak isteyen Konyaspor, önceliği yerli oyunculara vermeyi düşünüyor. Hafta içinde ekonomik krizi atlatmayı planlayan Konyaspor yönetimi, yeni transferleri bir an önce takımın Antalya kampına dahil etmeyi planlıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri