Konyaspor’un her maçı final

Spor Toto Süper Ligin 24. Hafta maçında sahasında Yeni Malatyaspor’a 1-0 yenilerek kümede kalma adına büyük bir yara alan Atiker Konyaspor’un bundan sonraki her maçı final niteliğinde olacak.

Spor Toto Süper Ligin 24. Hafta maçında sahasında Yeni Malatyaspor’a 1-0 yenilerek kümede kalma adına büyük bir yara alan Atiker Konyaspor’un bundan sonraki her maçı final niteliğinde olacak. Yeşil-beyazlı ekip kalan 10 haftada  yeterli puanı toplayıp kümede kalmak istiyor.

KARTAL İÇİN KRİTİK HAFTALAR

Kalan haftalarda kümede kalma mücadelesi verecek olan Atiker Konyaspor’u kritik maçlar bekliyor. Deplasmanda maç puan almakta zorlanan yeşil-beyazlı ekip evindeki maçlarda puan kaybı yaşamak istemiyor

Bu sezon ligde sıkıntılı günler geçiren Atiker Konyaspor’u kalan haftalarda kritik maçlar bekliyor. Yeşil-beyazlı ekip kümede kalmak için bu maçlara final gözüyle bakıyor. Atiker Konyaspor, geride kalan 24. Haftada sıralamada averajla düşme hattında yer aldı.

HER MAÇ FİNAL

Atiker Konyaspor Pazar günü deplasmanda Galatasaray maçı ile kritik maç serisine başlayacak. Kümede kalmak isteyen yeşil-beyazlı ekip iç saha dış saha ayrımı yapmadan tüm maçlarını kazanmak istiyor. Deplasmanda kötü performans sergileyen Atiker Konyaspor evinde oynayacağı  maçları da  kazanmak zorunda. 

KÜMEDE KALMA MAÇLARI

Sezonun ikinci yarısına Trabzonspor Başakşehir ve Beşiktaş gibi  zorlu rakiplerle oynayarak başlayan Atiker Konyaspor bu zor süreçten 6 puanla çıkmayı başardı.  Yeşil-beyazlı ekip bu süreçte Alanyaspor’u yenerken Gençlerbirliği deplasmanından eli boş döndü. Ancak son Yeni Malatyaspor yenilgisi Anadolu Kartalı’nı iyice dibe çekti.  Atiker Konyaspor  kalan 10 maçta sadece Galatasaray ve Fenerbahçe deplasmanlarına çıkacak. Bu iki maç dışındaki tüm rakipler Atiker Konyaspor’un kümede kalma adına yarıştığı ekipler olacak.

KARTAL’IN 10 KRİTİK MAÇI

Atiker Konyaspor kalan 10 haftada Antalyaspor, Osmanlıspor, Kasımpaşa, Bursaspor ve Karabükspor. Gibi kümede kalma mücadelesi veren ekiplerle karşılaşacak. Bu maçlar 6 puanlık karşılaşmalar olarak öne çıkıyor.  Konyaspor’un  kalan maçları şu şekilde:  Galatasary (D), Kayserispor, Osmanlıspor(D), Sivasspor,  Antalyaspor(D), Kasımpaşa, Bursaspor(D), Karabükspor(D), Göztepe, Fenerbahçe (D)

FERHAT TÜRKOĞLU merhabahaber.com

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri