Konyaspor’un gözü Alanyaspor’da

Pazar günü Fortis Türkiye Kupasında Alanyasporu konuk edecek olan Konyasporda, dünkü idmana Koray İçten ile Recep Aydın katılmadı.

Sakatlıkları süren Erhan ve Serhat ise takımdan ayrı çalıştılar. Fortis Türkiye Kupası’nın son maçında pazar günü Alanyaspor’u konuk edecek olan Konyaspor’da, hazırlıklar Antalya’da yapılan kamp çalışmaları ile devam ediyor. Teknik Direktör Giray Bulak yönetiminde yapılan dün sabahki antrenmana salonda çalışan Koray İçten ve Recep Aydın katılmazken, sakatlıkları bulunan Erhan Albayrak ve Serhat Akyüz, fizyoterapist Mustafa Fedai gözetiminde koşu ve açma-germe hareketleri yaptı. Erhan ile Serhat’ın sakatlıklarının ciddi olmadığı ve ikinci yarıya hazır olacakları belirtildi.

Düz koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenmanda, Eskişehirspor ile oynanan hazırlık maçında 90 dakika forma giyen futbolcular Ömer, İsmail, Erdal, Poljac ve Caner, Antrenör Serhat Pekmezci ile birlikte yapılan hafif tempolu koşu çalışması ve açma-germe hareketleri ile antrenmanı bitirirken, diğer futbolcular 5’e iki pas çalışması, top kontrolüne yönelik çalışma, yarı sahada çift kale maç, şut çalışması ve açma-germe hareketleri ile çalışmayı tamamladı. Fortis Türkiye Kupası’nda Sivasspor, Denizlispor ve Manisaspor’a tek golle yenilerek iddiasını yitiren Konyaspor, Alanyaspor ile oynayacağı maçı kazanarak, kupaya galibiyetle veda etmek istiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri