Konyaspor’un gol raporu

Atiker Konyaspor 34 haftalık lig maratonunda 40 gol atarken bu gollerin 20’sini iç sahada 20’sini dış sahada kaydetti. Yeşil-beyazlı ekipte 40 golü 12 oyuncu paylaştı.

 

Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’de 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis Sezonu’nu topladığı 44 puanla ve averakla 8.sırada tamamlarken, 34 haftalık lig maratonunda 40 gol kaydetti.

Yeşil-beyazlı ekip bu gollerin 20’sini iç sahada 20’sini deplasmanda kaydetti.

12 oyuncunun skora katkı yaptığı Konyaspor’un en golcü ismi attığı 8 golle takım kaptanlarından Ömer Ali Şahiner olurken, kendisini 6 golle Moryke Fofana ve Adis Jahovic izledi.

Sezonun 12.haftasında iç sahada oynanan Ankaragücü karşılaşmasında Ricardo Faty’nin kendi kalesine attığı gol yeşil beyazlıların bu alanda bulduğu tek gol oldu.

KONYASPOR İÇERDE VE DIŞARDA 20 GOL ATTI

Atiker Konyaspor’un iç sahada attığı 20 golün dağılımı şu şekilde oluştu Ömer Ali Şahiner 1, Moryke Fofana 3, Adis Jahovic 5, Mustapha Yatabare 3, Jens Jonsson 2, Nejc Skubic 1, Marko Jevtovic 1, Paolo Hurtado 1, Petar Filipovic 1,Uğur Demirok1, Ricardo Faty (kendi Kalesine)1

Yeşil-beyazlı ekip deplasmanda da rakiplerine 20 gol attı. Atiker Konyaspor’un deplasman gollerindeki dağılımı ise şu şekilde oluştu.

2018-2019 Sezonu’nda Atiker Konyaspor’un attığı 40 golün dağılımı şöyle:

Ömer Ali Şahiner 7, Moryke Fofana 3, Adis Jahovic 1, Mustapha Yatabare 2, Jens Jonsson 2, Nejc Skubic 1, Marko Jevtovic 1, Paolo Hurtado 1, Deni Milosevic 1, Volkan Fındıklı 1.

AÇIK OYUNDA 22 GOL BULDU

Atiker Konyaspor oynadığı 34 maçta bulduğu 40 golün 22’sini açık oyunda buldu. Yeşil-beyazlı ekip iç sahada açık oyundan 9 gol bulurken deplasmanda ise bu sayı 13 olarak öne çıktı. Atiker Konyaspor duran toptan ise 8 gol bulurken bunların 5 tanesini sahasında oynadığı maçlarda attı.

Yeşil-beyazlı ekip penaltıların 3 tanesini evinde kullanırken 2 tanesini ise deplasmanda kullandı.

Atiker Konyaspor kontra ataktan 4 gol bulurken bu gollerin 2’sini sahasında 2’sini ise deplasmanda attı. Yeşil-beyazlı ekip 1 golü ise rakibin kendi kalesine atmasıyla hanesine yazdırmış oldu.

FERHAT TÜRKOĞLU

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri