Konyasporun derdi benim de derdim

Konyasporu şampiyon yaparak tarihe geçen ve taraftarlar tarafından da sevilen teknik direktör Hüsnü Özkara, isminin yeşil-beyazlı kulüple anılması noktasında görüşlerini açıkladı

Konyaspor’u şampiyon yaparak tarihe geçen ve taraftarlar tarafından da sevilen teknik direktör Hüsnü Özkara, isminin yeşil-beyazlı kulüple anılması noktasında görüşlerini açıkladı ve “Konyaspor’un derdi benim de derdim” dedi.

Konya’nın gönlündeki yerinin apayrı olduğunu, adres sormadan gezebileceği 2-3 şehirden birisinin Konya olduğunu söyleyen Özkara, bu güzel şehrin takımının yerinin de kesinlikle süper lig olması gerektiğini söyledi. Özkara şunları söyledi:

“Konya benim için şöyledir böyledir demenin bir anlamı yok. Konyaspor’un derdi benim derdimdir. Ben meseleye böyle bakıyorum. Bu takımın başında olurum ya da bir başkası olur, ama Konyaspor’un kesinlikle yeri süper lig olmalıdır. Çünkü, bu şehir bunu hak ediyor. İsmimin Konyaspor’la anılmasını basından takip ediyorum. Bana gelen herhangi bir teklif yok. Böyle bir teklif gelirse de ve Konyaspor’un yararına olacaksa “hayır” deme şansım yok.  Dolayısıyla ben olurum ya da olmam, ama Konyaspor mutlaka süper ligde olmalıdır diye düşünüyorum.”

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri