Konyaspor’un deplasman karnesi zayıf 

Pazar günü deplasmanda Kayserispor’a konuk olacak arabam.com Konyaspor’un deplasman karnesi zayıf. Yeşil-beyazlı ekip son 5 deplasman maçında sadece tek galibiyet alabildi.

Pazar günü deplasmanda Kayserispor’a konuk olacak arabam.com Konyaspor’un deplasman karnesi zayıf. Yeşil-beyazlı ekip son 5 deplasman maçında sadece tek galibiyet alabildi.

Son 5 deplasman maçında sadece Giresunspor’u yenen Konyaspor, 3 beraberlik ve 1 yenilgi ile toplamda dış sahada bu süreçte 9 puan kaybetti.

Konyaspor Süper Lig'de Trabzonspor maçı ile birlikte dış sahada 7.müsabakasını geride bıraktı. Söz konu bu süreçte 2 galibiyet alan Anadolu Kartalı, 4 beraberlik ve 1 kez de sahadan yenilgi ile ayrıldı. Bu sezon 6 kez berabere kalan Palut’un öğrencileri, bu beraberliklerin 4’ünü rakip sahalarda alırken, iç sahada ise Başakşehir (0-0) ve Kasımpaşa (1-1) ile puanları paylaştı. Özellikle son haftlarda deplasmanda istediği sonuçları alamayan Konyaspor, son 5 maçlık deplasman periyodunda sadece bir kez üç puan sevinci yaadı ve diğer 4 karşılaşmada sadee 3 puan çıkartabildi.

7 maçlık deplasman performansında İstanbulspor (4-0) ve Giresunspor (1-0) maçlarını kazanan Konyaspor, Ankaragücü (0-0), Antalyaspor (1-1), Adana Demirspor (1-1) ve Trabzonspor (2-2), karşılaşmalarında ise bir puana razı oldu. Aldığı 6 mağlubiyetin 4’ünü rakip sahalarda alan Palut’un öğrencileri, Galatasaray (2-1) karşılaşmasından ise puansız ayrıldı. 

SPOR SERVİSİ

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri