Konyaspor’un canını trafik kazaları yakıyor

Konyasporlu Ahmet Çalık’ın trafik kazası sonrası ölümü futbol dünyasını yasa boğdu. Yeşil-beyazlı kulüp bu büyük acının öncesinde de 3 kez trafik kazası acısı yaşamıştı

Ankara-Niğde otoyolunda seyir halindeyken kullandığı otomobilin devrilmesi sonucu yaşamını yitiren milli oyuncu Ahmet Çalık, futbol dünyasını yasa boğdu. Konyaspor trafik kazalarının acı haberlerini daha önceki dönemlerde de almıştı. Yeşil-beyazlı ekip 2 oyuncusunu trafik kazasına kurban verirken bir futbolcusu ise trafik kazası sonrası felç kalmıştı. Bu konudan muzdarip olan Konyaspor çok sevilen teknik adamı Mehmet Tevfik Lav’ı da trafik kazasında kaybetmişti

Ahmet Çalık'ın vefatının ardından Konyaspor'u çalıştırdığı dönemde trafik kazası geçirerek hayatını kaybeden Tevfik Lav ile yeşil-beyazlı kulüpte futbol oynarken trafik kazası sonucu felç kalan Norveçli futbolcu Branimir Poljac ve Demirspor’da yetişip Karşıyaka’da profesyonel olan ve daha sonra Konyaspor’a transfer olmak için bonservisini almaya giderken kazada vefat eden Burhan Yüceaktaş, akıllara geldi.

TEVFİK LAV’IN ÖLÜMÜ DE TÜM ÜLKEYİ YASA BOĞMUŞTU

2004 yılında Konyaspor'da Teknik Direktör olarak görev yapan Mehmet Tevfik Lav aracıyla Konya'dan Manisa'ya ailesinin yanına giderken kontrolden çıkarak karşı şeride geçti ve şarampole yuvarlandı. Lav, takla atarak yuvarlanan ve metal yığını haline dönüşen arabada hayatını kaybetti. Teknik Direktör Lav bu kazayı geçirdiğinde henüz 45 yaşındaydı.

POLJAC’IN FUTBOL HAYATI BİTTİ

Tevfik Lav'ın acısını unutamayan Konyaspor camiası bu kazadan 6 yıl sonra bu kez Branimir Poljac'tan gelen acı haberle sarsıldı. Konyaspor'un Norveçli oyuncusu Branimir Poljac'ın kullandığı otomobil, Poljac'ın virajı alamayıp kontrolünü kaybetmesi sonucu yolun sağındaki bariyerleri aştıktan sonra Marangozlar Altgeçidi'ne uçtu. Takla atan otomobilin içinde sıkışan Poljac ve kardeşi sağlık görevlileri ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı. Kazada boynundan yaralanan Poljac felç kalarak ülkesi Norveç'e döndü.

TRANSFER YOLUNDA TRAFİK KAZASI GEÇİRDİ

Demirspor’da yetişip Karşıyaka’da profesyonel olan ve daha sonra Konyaspor’a transfer olmak için bonservisini almaya giderken kaza geçiren Burhan Yüceaktaş da yaşamını yitirmişti.

SPOR SERVİSİ

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri