Konyaspor'un bu maçta desteğe daha çok ihtiyacı var!

Tümosan Konyaspor pazar günü evinde Eyüpspor ile karşılaşacak. Evinde henüz maç kazanamayan yeşil-beyazlı ekip bu kez daha fazla taraftar desteği ile bu kötü seriyi sonlandırmak istiyor.

Konyaspor camiası zorlu maçta taraftarından büyük destek bekliyorTümosan Konyaspor, Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında İkas Eyüpspor'u konuk edecek. 6 Ekim Pazar günü MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma saat 13.30’da başlayacak.

GALİBİYETİN ANAHTARI TARAFTAR DESTEĞİ

Evinde henüz maç kazanamayan yeşil-beyazlı ekip bu kez daha fazla taraftar desteği ile bu kötü seriyi sonlandırmak istiyor. Konyaspor camiası zorlu maçta taraftarından büyük destek bekliyor. Karşılaşmanın pazar günü öğle saatlerine denk gelmesinden dolayı tüm Konya halkının bu maça ilgi göstermesi bekleniyor. Konyaspor'da yönetim, teknik heyet ve oyuncular, Eyüpspor maçı için taraftan ve camiaya destek çağrıları yapıyor. Kaptan Guilherme Sitya da taraftar ile birlikte daha güçlü olduklarını belirterek,'Pazar günü hepinizi stadyuma bekliyoruz. Sizlerin desteği bize güç veriyor. Haydi Konya! Stadyumda buluşalımn ifadelerine yer verdi.

PROTESTOSUZ DESTEĞE İHTİYACIMIZ VAR

Konyaspor yönetimi, teknik ekibi ve futbolcular Eyüpspor maçında taraftar desteğine çok fazla ihtiyaçları olduklarını ifade ederek 90 dakika boyunca koşulsuz destek görmek istedkilerini belirttiler. Bugüne kadar oynanan iç saha maçlarında oyuncu performansları ile ilgili teknik ekip performansları ile ilgili taraftarın gerekli tepkiyi gösterdiğini belirten Konyaspor yönetimi bu maçta 90 dakika boyunca sadece takımlarını destekleklemerini beklediklerini ve zorlu maçtan bu şekilde galip ayrılacaklarına inandıklarını ifade ettiler.

KÖTÜ SERİYİ KENETLENEREK BİTİRELİM

Bu sezon iç sahada galibiyetle tanışmayan 7 takımdan biri olan Konyaspor, evinde 2 beraberlik ve bir mağlubiyet aldı. Konyaspor yönetimi “Bu kötü seriyi hep birlikte kenetlenerek sonlandıralım” diyerek taraftarına çağrıda bulundu. Konyaspor ile birlikte Kasımpaşa, Kayserispor, Hatayspor, Gaziantepspor, Çaykur Rizespor ve Adana Demirspor henüz evinde galibiyetle tanışamayan takımlar oldu. Yeşil-beyazlı takım iç saha performans sıralamasında ise 13. sırada yer aldı.

FERHAT TÜRKOĞLU

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri