Konyaspor'un bu başarısı devam edecek mi ?

Ligde geride kalan 6 haftada en fazla puanı deplasmanda toplayan Tümosan Konyaspor bu başarısını Trabzonspor karşısında da devam ettirmek istiyor

Bu sezon iç sahada galibiyetle tanışmayan 9 takımdan biri olan Konyaspor deplasmanda daha başarılı bir performans ortaya koyuyor. Şuana kadar 3 maçını deplasmanda oynayan yeşil-beyazlı ekip bu karşılaşmalardan 2 galibiyet bir yenilgi ile ayrıldı. Dış sahada 6 puan toplayan Konyaspor 3 maçta rakiplerine 5 gol atıp kalesinde de 5 gol gördü. Yeşil-beyazlı ekip dış saha puan sıralamasında 4. basamakta yer alıyor. Tümosan Konyaspor bu sezon yakaladığı bu başarıyı pazar günü deplasmanda Trabzonspor karşısında da devam ettirmek istiyor.

TRABZONSPOR EVİNDE GOL ATAMADI

Konyaspor’un rakibi Trabzonspor ise evinde oynadığı 3 maçtan 3 beraberlikle ayrıldı. Bordo-mavili ekip bu maçlarda rakiplerine gol atamazken kalesinde de gol görmedi. Karadeniz ekibi bu şanssızlığını Konyaspor maçında kırmak istiyor.

KONYASPOR SON 3 MAÇTA GOL YEMEDİ

İç sahada maç kazanamayan Konyaspor savunma başarısı ile öne çıkıyor

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Sivasspor ile evinde 0-0 berabere kalan Konyaspor, ligde kalesini adeta gole kapattı. Ligde en son 3. haftada Bodrum FK’ya 3-1 yenilen Konya temsilcisi, son oynadığı 3 maçta kalesinde gol görmedi. 4. haftada Kayserispor ile taraftarı önünde golsüz berabere kalan, 5. haftada deplasmanda Samsunspor’u 1-0 yenen Konyaspor, son olarak bu hafta da Sivasspor ile 0-0 berabere kaldı ve son 3 maçta gol yemedi.

Bu sezon iç sahada galibiyetle tanışmayan 9 takımdan biri olan Konyaspor, evinde 2 beraberlik ve bir mağlubiyet aldı. Konyaspor ile birlikte Alanyaspor, Trabzonspor, Kasımpaşa, Kayserispor, Hatayspor, Gaziantepspor, Çaykur Rizespor ve Adana Demirspor henüz evinde galibiyetle tanışamayan takımlar oldu. Yeşil-beyazlı takım iç saha performans sıralamasında ise 13. sırada yer aldı.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri