Konyaspor'un borç durumu ne?

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen Aykut Kocaman haberinin iyi niyetli olmadığını söyledi. Özgökçen ayrıca Galatasaray maçı ve  stoperlerle sözleşme uzatma konusu hakkında konuştu.

İttifak Holding Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen gündeme dair özel açıklamalarda bulundu.
Radyospor'a canlı yayın konuğu olan Fatih Özgökçen, "Galatasaray maçı öncesinde yayınlanan 'Aykut Kocaman' haberinin iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. İlhan Palut Hocamız ile yolumuza devam ediyoruz. İlhan Hocamız ile uzun yıllar yolumuza devam etmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.
ÖZGÖKÇEN GALATASARAY MAÇINDAN UMUTLU 
Galatasaray maçı hakkında da konuşan Başkan Özgökçen, "Milli arada oynadığımız hazırlık maçları takımımız üzerinde olumlu etki sağlıyor. Hazırlık maçlarında oynamayan genç oyunculara şans veriyoruz. Dün de Ankara Keçiörengücü'yle karşılaştık ve 2-0 kazandık. Galatasaray maçı zor bir karşılaşma olacak. Fakat Konyaspor'un bir oyun anlayışı var. Son 2 maç dışında bu oyun anlayışımızı ortaya koyduk. İnşallah Galatasaray maçında da bu oyun anlayışını ortaya koyabilirsek iyi bir skorla sahadan ayrılacağımızı düşünüyorum." açıklamasında bulundu.
ABDÜLKERİM VE AHMET ÇALIK’DA PROBLEM YAŞAMAYIZ 
Abdülkerim Bardakçı ve Ahmet Çalık'la sözleşme uzatacaklarını söyleyen Başkan Özgökçen, "Abdülkerim Bardakçı ve Ahmet Çalık ile sözleşme uzatacağız. Abdülkerim ve Ahmet'le sözleşme uzatma konusunda herhangi bir problem yaşayacağımızı düşünmüyorum. Abdülkerim Bardakçı için Beşiktaş'tan gelen resmi gelen bir teklif yok." dedi.
100 MİLYON TL ÖDEME YAPILDI
Başkan Özgökçen, Konyaspor'da göreve geldiklerinde 240 milyon TL olan borcun 3-4 aylık süreçte 100 milyon TL'sini ödediklerini söyledi.
SPOR SERVİSİ

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (12)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri