Konyaspor’un başarısı gündeme oturdu

Torku Konyaspor, Türkiye Süper Ligi’nde 24 hafta sonunda 12 galibiyet, 7 beraberlik ve 5 yenilgi alırken, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın hemen ardından 3. sıraya yerleşerek daha şimdiden tarihi bir sezona imza atmayı başardı. Kartal’ın bu başarısı basın yayın

Torku Konyaspor, Türkiye Süper Ligi’nde 24 hafta sonunda 12 galibiyet, 7 beraberlik ve 5 yenilgi alırken, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın hemen ardından 3. sıraya yerleşerek daha şimdiden tarihi bir sezona imza atmayı başardı. Kartal’ın bu başarısı basın yayın organlarında büyük yer buldu.  

Medya Takip Ajansı Interpress’in, ligin ikinci yarısının başladığı 2016 yılı Ocak ayından bu yana üç bine yakın ulusal, bölgesel ve yerel gazete ile dergiyi kapsayan incelemesine göre, Yeşil-Beyazlı takımın göstermiş olduğu bu performansın, yazılı basında çıkan 12 bin 200 habere yansıdığı belirlendi. T. Konyaspor’un başına geçtiği günden bu yana takıma oynattığı futbolla bu başarıda en büyük pay sahibi olan Teknik Direktör Aykut Kocaman hakkında da son iki ayda yazılı basında bin 944 haber çıktığı tespit edildi.

T. Konyaspor’da isminden en fazla söz ettiren futbolcu ise devre arasında transfer edilen Nejc Skubic olurken, Sloven sağ bek hakkında yazılı basında 913 haber çıktığı saptandı. Yeşil Beyazlı ekibin bir başka defans oyuncusu Jagos Vukovic ile ilgili yazılı basında 897 haber yer alırken, T. Konyaspor’un forvet oyuncusu Dimitar Rangelov hakkında da yazılı basına 825 haber yansıdığı belirlendi. Yeşil Beyazlılarda öne çıkan diğer isimlerin ise Rijad Bajic, Ömer Ali, Alban Meha, Abdou Traore, Samuel Holmen, Ali Çamdalı ve Marc Mbamba olduğu tespit edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri