Konyaspor’un Avrupa’da ilk ön eleme oynayacağı rakibi belli oldu.

Süper Ligi 68 puanla 3.sırada tamamlayarak UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne ön eleme oynayacak olan Konyaspor'un rakibi İsviçre’de  gerçekleşen kura sonucunda Bate Borisov oldu

Süper Ligi 68 puanla 3.sırada tamamlayarak UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne katılmaya hak kazanan Konyaspor İsviçre'de   gerçekleşen kura sonucunda rakibi Belarus'tan Bate Borisov  oldu

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki üç numaralı turnuvasının yeni sezonundaki 2. eleme turu eşleşmeleri, İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA merkezinde yapılan kura çekimiyle belirlendi.

Konyaspor ve Medipol Başakşehir'in de aralarında bulunduğu 60 takım, 1. eleme turunu geçen 30, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin ön eleme turunda elenen 3 ve 1. eleme turunda elenen 13 ekiple beraber çekilişe katıldı.

Çekiliş sonucu İttifak Holding Konyaspor'un rakibi, BATE Borisov (Belarus), Medipol Başakşehir'in rakibi ise Maccabi Netanya (İsrail) oldu.

İlk karşılaşmalar 21 Temmuz, rövanşlar ise 28 Temmuz'da yapılacak  Konyaspor ilk maçını deplasmanda, Medipol Başakşehir ise sahasında oynayacak.

Üçüncü eleme turundan sonra play-off turunu da geçen takımlar, 8 Eylül'de başlayacak grup aşamasına katılmaya hak kazanacak.

Konyaspor rakibi ile ilk maçını  21 Temmuz tarihinde deplasmanda oynayacak. İkinci maç ise 28 temmuz tarihinde Konya'da  oynanacak.

DEPLASMAN MAÇI TARAFSIZ SAHADA 

Konyaspor'un 21 Temmuz'da Bate Borisov ile deplasmanda oynayacağı karşılaşma tarafsız bir sahada ve seyircisiz oynanacak.  

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri