Konyaspor’un 4 maçının programı belli oldu

2020-2021 Sezonu Süper Lig 12, 13, 14 ve 15. hafta programları açıklandı.

Bu açıklama ile birlikte Konyaspor’un Ankaragücü, Sivasspor, Hes Kablo Kayserispor ve Çaykur Rizespor maçlarının programları da belli oldu. Yeşil-beyazlı ekip sezonun 12. haftasında Ankaragücü ile deplasmanda karşılaşacak. Karşılaşma 12 Aralık Cumartesi günü saat 19.00’da Eryaman Stadyumunda oynanacak. Konyaspor sezonun 13. hafta maçında ise Demir Grup Sivasspor’u konuk edecek. Karşılaşma 21 aralık Pazartesi günü saat 19.00’da MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumunda oynanacak. Anadolu Kartalı ligin 14. haftasında ise Kayseri deplasmanına gidecek. Yeşil-beyazlı zorlu karşılaşmayı 24 aralık Perşembe günü saat 16.00’da oynayacak. Konyaspor sezonun 15. hafta maçını 28 Aralık Pazartesi günü evinde Çaykur Rizespor ile oynayacak. Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak.

ERZURUM HAZIRLIĞI SÜRÜYOR

İttifak Holding Konyaspor, Süper Lig'in 11. haftasında 5 Aralık Cumartesi günü sahasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Kayacık Tesisleri'nde teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, salonda yapılan core ve kuvvet çalışmasıyla başladı.

Daha sonra sahada çabukluk hareketleri ve topla oyunla devam eden idman çift kale maçla sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri