Konyaspor'umuz için kazanç günü

Torku Konyaspor normal sezonun maçında bugün Ankaragücü'nü konuk edecek. Saat 15.30'da başlayacak olan karşılaşmayı mete Kalkavan yönetecek.

Torku Konyaspor normal sezonun maçında bugün Ankaragücü'nü konuk edecek. Saat 15.30'da başlayacak olan karşılaşmayı mete Kalkavan yönetecek. Önce play-off'u, daha sonra da süper ligi isteyen yeşil-beyazlılar da taraftarlar yönetim tarafından uyarıldı.
 
Torku Konyaspor, normal ligdeki son maçını bugün Ankaragücü ile oynayacak. Atatürk stadındaki maç saat 15.30’da başlayacak ve TRT Anadolu kanalından naklen yayınlanacak. Karşılaşmada Mete Kalkavan düdük çalacak. Kalkavan’ın yardımcılıklarını ise, Kemal Yılmaz ve Uygar Bebek yaparken, maçın dördüncü hakemi Bayram Başkan. Ligde son sırada yer alan ve küme düşen Ankaragücü’nü yenerek play-off’a kalmayı amaçlayan yeşil-beyazlı takımda moral iyi. Planlar 3 puan üzerine yapıldı. Cuma günü taktik ve duran top çalışması gerçekleştiren Kartallar, dün de ter atarak hazırlıkları tamamladı ve kampa girdi.. Takımda, sakatlığı iyiye giden, ancak takımdan ayrı çalışan Neca ve Ali Dere dışında eksik yok. Ancak; İshak, Muhammet, Erdal, Ars ve Recep 3’er sarı kartla oynayacak. Torku Konyaspor maça muhtemelen şu 11 ile çıkacak: Kaya- Tolga, Ali Turan, Erdinç, Muhammet- Şenol, Murat Akın- Ömer Ali, Recep, Erdal- Ars..
Torku Konyaspor ile Ankaragücü bugün 28. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında daha önce oynanan 27 maçın 12’sini Konyaspor, 12’sini Ankaragücü kazandı ve 3 maç ise berabere sonuçlandı.. Hakem Mete Kalkavan ise, bu sezon kartal’ın ikinci maçına çıkacak. Kalkavan ligin ilk yarısında Denizli’de oynanan ve 1-1 sona eren maçta da düdük çalmıştı.

TARAFTARLAR UYARILDI

Torku Konyaspor yönetim kurulu, Ankaragücü maçı bilet ücretlerinde değişiklik yapmadı.. Taraftarlar karşılaşmayı aynı ücretlerle izleyebilecekler. Stad kapıları ise muhtemelen saat 13.30’da açılacak. Öte yandan, yönetim taraftarları uyardı.. Play-off ve beraberinde Süper Lig mücadelesi veren Torku Konyaspor’un play-off maçında yaşanabilecek herhangi bir olumsuzluğun içerisinde yer alınmaması ve cezai bir durumla karşılaşılmaması için taraftarlara bir duyuru yaptı. Açıklamada, Ankaragücü maçının centilmenlik içerisinde geçmesi, Torku Konyaspor’un başarısı ve takımın cezalandırılmaması konusunda rakip takım yönetim, oyuncuları ve hakemlere karşı olumsuz tezahürat yapılmamasına yer verildi. Duyuruda ayrıca, Torku Konyaspor’un küçük düşürülmemesi için tahrik ve taciz edici sloganlar atılmaması istenerek taraftarların dikkatli davranmaları, aksi halde Konyaspor’un, çok önemli olan play-off maçı öncesi hem para cezası hem de saha kapatma cezası ile karşı karşıya kalabileceği dile getirildi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri