"Konyaspor'u Süper Lig'e taşıyacağız"

Torku Konyasporlu futbolcu Murat Akın: " Manisaspor karşısında gerekli skoru alarak Torku Konyaspor'u Süper Lig'e taşıyacağız"

Torku Konyasporlu futbolcu Murat Akın, Manisaspor karşısında gerekli skoru alarak Torku Konyaspor'u Süper Lig'e taşıyacaklarına inandığını söyledi.

Akın, yaptığı açıklamada,  play-off finaline zorlu bir süreçten geldiklerini, kimsenin şans tanımadığı dönemde güzel işler yaptıklarını belirtti.

Ligde, sahalarında  2-0 kazandıkları  Denizlispor maçının  yeni bir başlangıç olduğunu vurgulayan Akın, şunları kaydetti:

"Bu  maçtan sonra  yakaladığımız çıkış ve kazanma hırsımızla  buraya kadar geldik. Zorlu maçlar oynadık, ilk hedefimiz olan play-off'a ulaştık. Bucaspor ile oynadığımız yarı final maçları da zorlu geçti. Konya'da oynadığımız maçta kalecimiz Kaya'nın kurtardığı yüzde yüzlük gol pozisyonundan sonra, takım olarak  finale yükseleceğimize inanmıştık.  İzmir'deki maçta 1-0 geriye düşmemize rağmen bir an olsun  inancımızı kaybetmedik.  Manisaspor karşısında gerekli skoru alarak Torku Konyaspor'u Süper Lig'e taşıyacağız" 

Akın, Manisaspor karşısında kazanacaklarına tüm takımın yürekten inandığını dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri